Care ar putea să fie următoarea destinaţie a lui Adrian Mutu. Este un club de prestigiu

DE Florin Budescu | Actualizat: 22.01.2024 - 10:03
Care ar putea să fie următoarea destinaţie a lui Adrian Mutu. Este un club de prestigiu - Foto: INQUAM PHOTOS / Cristi Vescan

Care ar putea să fie următoarea destinaţie a lui Adrian Mutu. Este un club de prestigiu. Mutu negociază în acest moment cu Nelu Varga, pentru postul de antrenor.

SHARE

Care ar putea să fie următoarea destinaţie a lui Adrian Mutu. Este un club de prestigiu. Mutu negociază în acest moment cu Nelu Varga, pentru postul de antrenor, la CFR Cluj.

Patronul ardelenilor a decis să îl dea afară pe Andrea Mandorlini, după ce echipa a fost învinsă cu 1-0, de FC Botoşani, ultima clasată.

Care ar putea să fie următoarea destinaţie a lui Adrian Mutu. Este un club de prestigiu

Mutu și Varga au început deja discuțiile. Antrenorul are pe masă un contract pe 1 an și jumătate, adică până la finalul sezonului 2024/2025. Salariul propus e de 15.000 de euro pe lună.

Va fi unul dintre cele mai mari pentru un antrenor din Liga 1, la egalitate cu cel al lui Cristiano Bergodi la Rapid.

Citeşte şi: Adrian Mutu, OUT de la Neftci PFK după 6 luni. Cine îi ia locul? E din Muntenegru

Ivaylo Petev și cei 3 oameni din staff-ul său de la Universitatea Craiova câștigă 30.000 de euro, bulgarul fiind cel mai bine plătit tehnician din Superliga.

Pe când juca la Chelsea, Adrian Mutu a câştigat în anul 2004 2 milioane de euro pe an, plus bonusuri de încă aproape un milion de euro, conform Sport.ro.

Citeşte şi: A murit mama unui fost mare fotbalist. Acum o lună îşi sărbătorea ziua de naştere

Conform surselor GSP, el va avea un bonus de titlu, de victorie, de jucător dat la echipa națională și pentru fiecare tânăr promovat.

Adrian Mutu ar putea fi anunțat chiar astăzi, după ce plecarea lui Mandorlini va fi oficializată. Nelu Varga a fost extrem de nervos, după Botoșani - CFR Cluj 1-0, gol înscris de Eduard Florescu, și a luat decizia să îl dea afară pe italian.

Până în 2025

Patronul ardelenilor discutase cu Mutu și în decembrie, dar Adi nu se despărțise încă de Neftchi Baku. Atunci, Mandorlini și-a salvat postul cu victoria în fața rivalei U Cluj, scor 4-0.

Italianul era acuzat de rezultate, de joc și de relația proastă cu vestiarul și cu veteranii din echipă. Adrian Mutu avea pe masă un contract întins până în 2025 și atunci, în decembrie, dar discuțiile se sistaseră.

Adi e decis să revină în antrenorat după o pauză e o lună. El a avut nevoie de timp personal, din cauza unei tragedii în familie, decesul mamei.

Fără contract

Mutu e în prezent liber de contract, după despărțirea de Neftchi Baku. El a plecat de la echipa azeră în decembrie 2023.

Până în vară, Mutu antrenase la altă echipă de top din Superliga, Rapid, pe care a pregătit-o timp de un an și jumătate.

El s-a arătat disponibil să o preia pe CFR Cluj, fiind un apropiat al patronul echipei, Neluţu Varga.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te