Tragedie. A sunat la 112 şi a anunţat că se sinucide. Ce nenorocire s-a-ntâmplat

DE Florin Budescu | Actualizat: 06.09.2023 - 14:25
Tragedie. A sunat la 112 şi a anunţat că se sinucide - Foto: vremeanoua.ro

Un husean în vârstã de 45 de ani, Mihai Bosoi, șofer de TIR cu experientã în comunitatea europeanã, și-a pus capãt zilelor, însã, înainte de a se spânzura, a sunat singur la 112 și și-a anunțat moartea.

SHARE

„Veniți peste jumãtate de orã, la adresa urmãtoare, cã acolo veți gãsi un mort”, ar fi spus bãrbatul dispecerului de la numãrul unic de urgentã.

La fața locului, s-a deplasat în cel mai scurt timp un echipaj de Poliție și Ambulanță, însã în locul indicat cel care alertase autoritãțile se spânzurase deja de un pom, într-o râpã.

Tragedie. A sunat la 112 şi a anunţat că se sinucide

O ceartã în dragoste, spun apropiații, pare sã fi fost pricina deciziei îngrozitoare. Polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul sãvârsirii infracțiunii de ucidere din culpã, pentru a cerceta exact circumstanțele celor întâmplate.

Mihai Bosoi avea 45 de ani și lucra de ani buni în strãînãtate, ca șofer de TIR în UE. Era cunoscut că un om prietenos și muncitor. Lucra câteva luni pe TIR, iar apoi avea o scurtã perioadã de pauzã, timp pe care și-l petrecea acâșã, la Huși.

Era divorțat, însã avea o relație cu o femeie, şi aceasta tot din Huși. Se pare cã ceva s-a întâmplat între ei și legãtura s-a deteriorat, iar situația l-a afectat extrem de mult pe bãrbat, conform vremeanoua.ro.

Citeşte şi: Descoperire macabră într-un apartament. Și-a ucis toată familia cu un cuțit și apoi s-a sinucis

Gândurile negre l-au fãcut sã ia o decizie cumplitã, iar apropiații nu l-au putut opri la timp, ca sã nu comitã gestul necugetat. Ba, a sunat singur la 112 și a anunțat cã la adresa respectivã va muri cineva, iar acolo, peste jumãtate de orã, sã vinã autoritãțile.

Chiar dacã oamenii legii au pornit spre locul indicat imediat, tot nu l-au mai prins în viatã.

„La data de 2 septembrie 2023, ora 14.17, Poliția Municipiului Huși a fost sesizatã, prin S.N.U.A.U. 112, de cãtre un bãrbat, cu privire la faptul cã, în municipiul Huși, pe strada Vasile Țâmpu va deceda o persoanã.

Citeşte şi: Condamnat la pușcărie, fiul unui milionar e căutat de poliție în toată lumea. A vrut să se sinucidă

Echipajul din cadrul Biroului de Ordine Publicã Huși, deplasat în temeiul sesizãrii, a gãsit un bãrbat în vârstã de 44 de ani, spânzurat de un pom, într-o râpã din exteriorul unei locuințe.

Ulterior, asupra acestuia au fost aplicate manevre de resuscitare dar a fost declarat decesul. În cauzã, a fost întocmit dosar penal și sunt efectuate cercetãri, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Huși, sub aspectul sãvârsirii infracțiunii de ucidere din culpã, urmând a fi stabilite, cu exactitate, împrejurãrile în care s-a produs decesul bãrbatului”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Semnal de alarmă

Prietenii lui Mihai Bosoi sustin cã ceea ce s-a întâmplat ar trebui privit si ca un semnal de alarmã asupra urmãrilor pe care munca printre strãini, depãrtarea de cei dragi, destrãmarea familiilor, le au asupra echilibrului psihic al celor ce se sacrificã, plecând în alte tãri, dupã un câstig decent.

„Era un bãiat de treabã, sofer cu multã experientã. Dar mai bea, nu are rost sã ascundem asta. Bea cam mult, când venea acasã.

S-ar fi filmat

Cât era pe TIR nu consuma, cã era corect la serviciu. Acum o fi fost tot bãut, vor spune doar medicii de la Medicina Legalã.

Am aflat cã s-a certat cu femeia cu care avea o relatie si asta l-a deprimat si mai tare. Unii spun cã s-a filmat când a recurs la acest gest.

Pãcat! Noi credem cã toti care muncim printre strãini suntem afectati mult de sacrificiul pe care îl facem. Dar nu avem de ales”, a spus Daniel, unul dintre apropiatii lui Mihai Bosoi, de asemenea sofer în comunitatea europeanã.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te