duminică 05 octombrie
EUR 5.0889 USD 4.3349
Abonează-te
Newsweek România

Cum recunoști cel mai bun strugure de masă?

Data publicării: 21.09.2024 • 17:22 Data actualizării: 21.09.2024 • 17:22
Cum recunoști cel mai bun strugure de masă? - Foto: Picnio/Bicanski/CC0
Cum recunoști cel mai bun strugure de masă? - Foto: Picnio/Bicanski/CC0

Cum recunoști cel mai bun strugure de masă? Degustare organizată de specialiștii USV/GALERIE FOTO.

Ce poate fi mai potrivit într-o zi răcoroasă de toamnă decât un ciorchine ,,bogat” de strugure, dulce acrișor?

Peste 30 de soiuri din fructul viței de vie au ajuns ieri la Universitatea de Ştiinţele Vieţii din Iaşi (USV) în cadrul unei degustări pentru pofticioși.

Pe lângă soiurile cultivate în viile Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Iași (Gordin, Gordan, Berbecel, Cruciulița, Frâncușă, Grasă, Tămâioasă românească, Chasselas roz și doré, Italia, Moldova, Victoria, Cardinal, Muscat de Hamburg și altele) pe „tarabele” din curtea USV Iaşi şi-au făcut loc şi soiuri cultivate de producători cunoscuți (Cotnari, Panciu și altele).

Citeşte tot pe Ziarul de Iaşi

Mai multe articole din secțiunea Social

Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Newsweek România Abonamente

Print

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Fără reclame
Abonează-te
Print + Digital

Print + Digital

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Digital

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Newsweek România
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te
Newsweek România
Newsweek România Ultima oră
Newsweek România
Ultima oră