Centrul Social Ghioșești, dedicat comunității din județul Prahova, finalizat în proporție de 60%

DE Newsweek | Actualizat: 30.05.2023 - 17:06
Centrul Social Ghioșești, dedicat comunității din județul Prahova, finalizat în proporție de 60% - Foto: Vitalia

Grupul Vitalia, alături de Parohia Nașterea Maicii Domnului Ghioșești - Comarnic, a anunțat finalizarea în proporție de 60% a Centrului Social Ghioșești, un proiect de suflet dedicat comunității din județul Prahova.

SHARE

În ultimii 5 ani, s-au depus eforturi considerabile pentru dezvoltarea unui centru multifuncțional care își propune să ofere o gamă largă de facilități și servicii menite să sprijine și să dezvolte comunitatea locală.

Cu un angajament ferm față de bunăstarea oamenilor din Ghioșești, Comarnic și împrejurimi, Centrul Social Ghioșești va veni în întâmpinarea nevoilor diverse ale comunității. Având o suprafață desfășurată de 862.94 mp, acest loc impresionant va găzdui următoarele facilități și servicii esențiale:

●       O cantină socială și catering social;

●       O bucătărie;

●       Un centru medical care va cuprinde cabinete de stomatologie și chirurgie stomatologică, ginecologie, ORL, cardiologie, geriatrie, consiliere medicală, tratamente, fizioterapie și analize medicale;

●       Un centru educațional pentru tineri care va oferi un program de after school, meditații, consiliere vocațională și activități artistice;

●       Un centru pentru consiliere familială care va pune la dispoziție cazare temporară, consiliere psihologică, asistență medicală, servicii de consiliere și sprijin pentru familii numeroase, mame singure și femei în criză de sarcină;

●       O mică brutărie;

●       O bibliotecă.

Progresul acestui proiect a bucurat inițiatorii și i-a determinat să se mobilizeze constant. Proiecția costului total al Centrului Social Ghioșești este de 3.365.466 RON.

Până în prezent, investiția considerabilă s-a îndreptat către executarea structurii, izolației și tâmplăriei aproape integral.

Pentru finalizarea Centrului Social Ghioșești mai sunt necesari peste 1,3 milioane de lei

Pentru a finaliza și a aduce la viață toate facilitățile și serviciile oferite, mai sunt însă necesare cheltuieli suplimentare. Acestea includ finisaje, tehnică medicală, echipamente, dotări sanitare, instalații electrice, amenajări exterioare și un lift exterior. Se estimează că aceste costuri vor ajunge la suma de 1.346.186 RON.

Grupul Vitalia, alături de Parohia Nașterea Maicii Domnului Ghioșești - Comarnic doresc să invite comunitatea oamenilor de afaceri să se alăture în realizarea acestui proiect impresionant. Orice donații atât financiare, cât și sub formă de materiale de construcții sau obiecte sanitare sunt binevenite. 

„Orice contribuție, fie că este mare sau mică, va avea un impact semnificativ în finalizarea și deschiderea Centrului Social Ghioșești. Cu toate acestea, înțelegem că nu fiecare persoană poate contribui financiar în acest moment. Prin urmare, vă încurajăm să sprijiniți acest proiect prin răspândirea mesajului în comunitate și prin informarea celor din jur despre Centrul Social Ghioșești. Împreună putem face acest vis realitate și putem contribui la dezvoltarea armonioasă a comunității noastre.”, susțin inițiatorii proiectului. 

Pentru a face o donație sau pentru mai multe informații despre cum puteți sprijini acest proiect, accesați site-ul www.centrulsocialghiosesti.ro.

Vitalia Mediu este un important furnizor de soluții pentru mediu, care tratează deșeurile municipale și industriale.

Cu o experiența de peste 20 de ani în acest sector de activitate, compania are ca principal obiectiv să ofere o nouă viață materialelor existente în deșeurile municipale și industriale în beneficiul mediului înconjurător, al colectivităților locale și al societăților partenere.

Misiunea Vitalia Mediu este de a construi parteneriate puternice atât cu comunitățile locale, cât și cu agenți economici din industrie. Brandul vine în ajutorul întreprinderilor prin depozitarea și eliminarea deșeurilor menajere solide și asimilabile, cu scopul protejării mediului înconjurător.

Urmărește-ne pe Google News

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te