Drama unei fete diagnosticată cu balonare și operată greșit de apendicită. Avea cancer la colon

DE Alex Darvari | Actualizat: 08.06.2023 - 19:40
Drama unei fete diagnosticată cu balonare Andrada Ișfan - Foto: Facebook / Andrada Ișfan

O fată trăiește o adevărată dramă după ce mai mulți medici au plimbat-o prin spitale dându-i un diagnostic greșit. După investigații la un centru medical de tradiție, s-a aflat că tânăra are o tumoră.

SHARE

O fată a fost diagnosticată greșit de mai mulți medici cu o banală operație. În final, s-a dovedit că fata are o tumoră și situația ei este gravă.

 Mmama fetei a oferit o declarație pentru presa locală.

„Totul a început cu o constipație, nu am crezut că este un motiv de îngrijorare, până când a început să se plângă tot mai des că o doare burta. Am fost la diferite spitale din Bârlad, mai mult decât atât, am făcut și analize, și ecografii la o clinică privată, însă toți medicii ne spuneau că nu este niciun motiv de îngrijorare, pentru că este o simplă balonare care se va remedia printr-o dietă echilibrată. Ne-am îmbătat cu apă rece și am venit acasă, dar într-o seară s-a simțit atât de rău încât am ajuns cu ea la Urgențe, unde mi-au operat-o de apendicită. Lucru care nu era absolut deloc necesar, fata mea nu avea probleme cu apendicul.

Citește și: Mai multe analize medicale gratuite, de la 1 iulie. Cine beneficiază de aceste facilități

După prima săptămână de la operație, fata s-a simțit și mai rău, am încercat să ținem legătura cu medicul de familie. Imediat după, am ajuns din nou la Urgențe, unde ni s-a spus că a făcut un periton după operație. Burta ei era infectată toată, dar toată lumea spunea că este bine și că nu avem niciun motiv de îngrijorare. Ni s-a dat un bilet de trimitere pentru Spitalul „Sf. Maria” din Iași, însă doar pentru a face niște investigații. La Iași, după jumătate de oră au internat-o, diagnosticată cu tumoare la colon.”

Citește și: Lista spitalelor de stat unde te poți programa online. Numărul lor va crește în perioada următoare

Drama unei fete diagnositcartă cu balonare și operată greșit de apendicită

Imediat, comunitatea locală s-a mobilizat și a semnat o scrisoare care s-a viralizat pe Internet. Toți cei care pot sunt rugați să doneze sânge pentru fetița în stare gravă.

Iată mesajul care circulă pe rețelele sociale:

„Bună tuturor! Știu că pe acest grup este vorba despre altceva, dar am nevoie de ajutorul vostru, al tuturor bârlădenilor care ne pot ajuta.
Scriu acest mesaj ca rugăminte și strigăt de ajutor pentru o fetiță pe nume Ișfan Andrada Ștefania în vârstă de 17 ani internată la Secția de Chirurgie (ATI) Sfânta Maria din Iași, ce a fost diagnosticată cu cancer de colon și are nevoie de transfuzie de sânge. Dacă sunteți binevoitori sau cunoașteți persoane ce au aceste grupe de sânge AB- , A-, B- sau O- ce ar fi dispuse sa doneze v-aș fi tare recunoscătoare.
Se poate dona la Bârlad de pe data de 6 iunie, pana atunci e închis! Mulțumesc anticipat.
Vă rog să nu uitați să menționați numele persoanei pentru care doriți să faceți donația. DOAMNE AJUTA!”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te