Cele mai avansate dispozitive IQOS au ajuns și în România

DE Newsweek România | Actualizat: 23.11.2018 - 17:54

Peste 5 milioane de fumători adulți din întreaga lume au renunțat la consumul de țigări convenționale, în favoarea alternativei fără fum.

SHARE

După lansarea globală din Tokyo, cea mai avansată alternativă fără fum ale Phillip Morris, noile dispozitive IQOS 3 și IQOS 3 Multi, au ajuns și în România.

Ambele dispozitive, IQOS 3 și IQOS 3 MULTIau ca principiu de funcționare încălzirea tutunului și au fost redesenate plecând de la sugestiile consumatorilor IQOS din întreaga lume. Noile produse oferă un design care păstrează liniile fluide specifice IQOS, dar și o încărcare mai rapidă și funcții suplimentare care fac experiența mai intuitivă. De asemenea, IQOS 3 și IQOS 3 Multi vin cu o varietate de peste 500 de combinații cromatice și accesorii care permit personalizarea acestora.

IQOS 3 are acum o bateriei cu o durată de viață superioară, fiind prevăzut cu sistemul ProtectPlus, care previne deteriorarea în cazul impactului sau șocurilor.

Pe de altă parte, IQOS 3 Multi reinventează și revoluționează design-ul de bază al liniei IQOS, oferind utilizorilor până la 10 experiențe de consum consecutive și neîntrerupte. Designul este mai compact, iar portabilitatea devine un avantaj incontestabil pentru cei mereu on-the-go.

„Știința și inovația ne-au permis să dezvoltăm o categorie de produse care nu presupune ardere și fum, iar în baza sugestiilor primite de la consumatori am rafinat aceste dispozitive, adaptându-le nevoilor utilizatorilor. IQOS 3 și IQOS 3 MULTI reprezintă un pas important în îndeplinirea misiunii noastre de a crea un viitor fără fum. Și nu ne vom opri aici; vom continua să investim în tehnologie și să îmbunătățim constant experiența IQOS pentru a face mai ușoară tranziția fumătorilor adulți către alternativele fără fum”, a declarat Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris România.


IQOS, prin încălzirea tutunului, generează cu 90% mai puțini compuși chimici nocivi decât țigările*.  PMI a realizat cercetări ample, inclusiv studii de laborator și studii clinice pentru a determina potențialul de reducere a riscurilor asociate fumatului, iar rezultatele obținute până în prezent indică în mod clar că IQOS are potențialul de a prezenta un risc mai redus decât continuarea fumatului**. 

PMI estimează că noua versiune IQOS 3 va determina din în ce mai mulți fumători din întreaga lume să adopte alternative fără fum, alăturându-se celor peste 5 milioane de utilizatori existenți și ducând compania un pas mai aproape de îndeplinirea viziunii sale a unui viitor fără fum. 

Cele două produse - IQOS 3 și IQOS 3 MULTI - sunt disponibile utilizatorilor din România pentru precomandă începând cu 23 noiembrie 2018, iar din 3 decembrie 2018 pot fi cumpărate online sau în magazine IQOS din întreaga țară și la consultanții IQOS.

_________________________

* Sursa: Reducerile medii ale concentrațiilor pentru numeroși compuși chimici nocivi și potențial nocivi măsurați în aerosolul de la IQOS comparativ cu cei măsurați în fumul de la peste 1.600 de mărci de țigări în peste 40 de țări între 2008 și 2017. Prelevările de aerosol și fum s-au realizat folosind regimul de fumat Health Canada Intense. Calculele reducerilor exclud nicotina.

**Informație importantă: IQOS nu este lipsit de riscuri.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -