Băutura de 3 lei, din 2 ingrediente, care te ajută să slăbești 30 de kilograme. Și bunica o folosea

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 01.04.2024 - 09:54
Băutura de 3 lei, din 2 ingrediente, care te ajută să slăbești 30 de kilograme. Și bunica o folosea Foto: Freepik.com - rol ilustrativ

Tot mai multe persoane își doresc să slăbească multe kilograme fără să facă prea mare efort sau să cheltuie bani mulți pe diete sofisticate. O metodă veche și la îndemână, te poate ajuta să dai jos surplusul.

SHARE

Experții în sănătate nu sunt de acord cu diete drastice. Ei se bazează pe mâncare sănătoasă și multă mișcare. Însă în prezent, timpul este limitat, iar numărul persoanelor obeze este în continuă creștere. 

Pe vremea bunicilor, atunci când se dorea o slăbire rapidă se ținea cont de câteva aspecte. Unele nu sunt atât de plăcute dar au efecte. Și nu sunt nesănătoase. 

Cum să slăbești 30 de kilograme cu o băutură de 3 lei. Are doar 2 ingrediente. Și bunica o folosea

Cum să slăbești 30 de kilograme cu o băutură din 2 ingrediente. Și bunica o folosea

Este posibil să slăbești chiar 30 de kilograme în puțin timp, poate chiar în 45 de zile. O băutură din doar două ingrediente, apa caldă cu lămâie, băută în fiecare dimineață pe stomacul gol, ajută metabolismul.

Această metodă este folosită de foarte multă vreme. 

Iată un exemplu de rutină zilnică pentru pierderea în greutate pe care o puteți urma timp de 45 de zile:

Citește și: Alimentul care te ajută să slăbești și îți curăță intestinele. Îl ai în bucătărie și costă 7 lei

Dimineaţă:

  1. Treziți-vă devreme și începeți-vă ziua cu un pahar de apă caldă cu suc de lămâie. Acest lucru vă ajută să vă porniți metabolismul.
  2. Angajați-vă în 30 de minute de exerciții de intensitate moderată, cum ar fi jogging, ciclism sau mers rapid. Acest lucru ajută la arderea caloriilor și crește nivelul de energie.

Citește și: Ce produs de 2,6 lei / kg te ajută la curățenie și frumusețe. Caută-l în bucătărie. Sigur îl ai

  1. Mănâncă un mic dejun sănătos și echilibrat, care include proteine, cereale integrale și fructe sau legume. Aceasta poate fi fulgi de ovăz cu fructe de pădure și un ou fiert, sau o omletă de legume cu pâine prăjită din grâu integral.
  2. Luați o multivitamine sau orice alte suplimente recomandate conform sfatului profesioniștilor dumneavoastră din domeniul sănătății.

Ziua:

Citește și: Specialiștii spulberă miturile despre Intermittent fasting. Care este regula de aur

  1. Rămâneți hidratat pe tot parcursul zilei, bând multă apă. Acest lucru ajută la reducerea foametei și susține funcțiile generale ale corpului.
  2. Planifică și împachetează-ți mesele și gustările pentru ziua respectivă, concentrându-te pe controlul porțiilor și pe opțiunile nutritive. Includeți proteine ​​slabe, cereale integrale, fructe și legume.
  3. Includeți explozii scurte de activitate fizică în timpul pauzelor de lucru. De exemplu, faceți o plimbare rapidă, faceți câteva întinderi sau urcați câteva etaje de scări.

Seară:

  1. Includeți o combinație de exerciții cardiovasculare și antrenament de forță în rutina dvs. Acestea ar putea fi 45 de minute de jogging, înot sau dans, combinate cu exerciții cu greutatea corporală sau cu haltere.
  2. Pregătiți o cină echilibrată constând din proteine ​​slabe (pui, pește, tofu), o varietate de legume și o porție mică de cereale integrale.
  3. Evitați gustarea târziu în noapte, deoarece vă poate împiedica progresul în pierderea în greutate. Dacă ți-e foame, optează pentru o gustare ușoară și sănătoasă precum iaurtul grecesc cu fructe de pădure sau o mână de nuci.
  4. Practicați tehnici de relaxare precum meditația sau respirația profundă pentru a reduce nivelul de stres și pentru a promova un somn mai bun.

Inainte de culcare:

  1. Evitați utilizarea dispozitivelor electronice cu cel puțin o oră înainte de culcare, deoarece lumina albastră poate interfera cu calitatea somnului.
  2. Bea o ceașcă de ceai din plante, cum ar fi mușețel sau mentă, pentru a promova relaxarea și a ajuta digestia.
  3. Urmărește 7-8 ore de somn de calitate în fiecare noapte. Somnul suficient este esențial pentru gestionarea greutății și pentru bunăstarea generală.

Amintiți-vă, aceasta este doar un exemplu de rutină și o puteți personaliza în funcție de preferințele și programul vostru. Este esențial să combinați această rutină cu o dietă controlată de calorii, o hidratare adecvată și o mentalitate pozitivă, conform Quora.com.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te