Adina Alberts, care crede că vaccinul COVID ucide, e medic de chirurgie plastică

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.05.2021 - 18:00
Adina Alberts /FB
Adina Alberts /FB

Doctorul Adina Alberts nu are specializarea care i-ar permite să vorbească de vaccinurile anti-COVID -19. chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva

SHARE

„Vaccinurile anticovid care sunt disponibile în acest moment la noi în țară sunt deficitare la capitolul siguranță, serurile Pfizer și Moderna dau reacții adverse pe bandă rulantă. Aud peste tot de scăderi de tensiune suspecte la persoane hipertensive, de simptome grave “de gripă“ care nu cedează la nimic, de moleșeală și sfârșeală nemaitrăite până acum, și de decese suspecte la pacienții vaccinați.

Citește și: VIDEO De ce se teme dr. Adina Alberts de vaccinul Pfizer - Newsweek LIVE

Mai mult decât atât, toate aceste vaccinuri dau o imunitate de aproximativ 6 luni și apoi trebuie refăcute, expunându-te din nou lungii liste de riscuri deloc neglijabile.

Și deși aceste vaccinuri scad riscul de a te îmbolnăvi, nu scad deloc însă riscul de a-i îmbolnăvi pe cei de lângă tine.

V-am povestit mecanismele de acțiune ale acestor vaccinuri, și la nivel pur teoretic, doar din perspectiva siguranței pacientului, vaccinul AZ pare mai bun, deși eficiența este redusă. Și onestitatea producătorului AstraZeneca este net superioară lui Pfizer și Moderna. Astra Zeneca a recunoscut că nu a testat suficient vaccinul pe subiecții peste 60 de ani, și de aceea nici nu îl indică pt vaccinarea acestor persoane”, scrie Adina Alberts pe FB.

Chirurgul care vorbește de vaccinuri

Medicina are numeroase specializări. Tocmai de aceea, medicii aleg, pe parcursul facultății, o specializare pe care o aprofundează. Newsweek România a scris că, potrivit legii, doar patru specializări pot să coordoneze tratamentele aplicate bolnavilor de COVID.

Adrian Wiener, coordonator al secției COVID a Spitalului Județean Arad, a confirmat, pentru Newsweek România, că, potrivit legii, doar medicii ATI, pneumologii, interniștii și infecționiștii ar trebui să se ocupe (să coordoneze) de această boală infecto-contagioasă.

Citește și: Mii de doctori care tratează bolnavi COVID riscă pușcăria. Doar 4 specializări, acoperite de lege

Ce specialitate are Adina Alberts

Medicul, care propagă teorii ale conspirației și crede că vaccinurile anti-COVID fac rău, este medic primar de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă. Este membru al Societații Române de Chirurgie Estetică.

La clinica pe care o conduce Care Zone se ocupă de „creșterea buzelor sau tratamentul ridurilor”. De asemena, la clinică îți poți crește sau micșora sânii și poți cere un lifting al sânilor cu implanturi siliconale.

Din prezentare aflăm că: „Dr Adina Alberts a pus bazele clinicii de chirurgie estetica CareZone Medical. Dr Adina Alberts a pus bazele unui lacas al armoniei si frumusetii corpului uman”. Detalii AICI.

Multe din frumusetile show-bizz-ului romanesc au apelat la priceperea medicului chirurg Adina Alberts. De la Gina Pistol la Oana Roman, Iuliana Marciuc, Ramona Gabor sau Dana Săvuică. (Detalii AICI)

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te