Emanuel Ungureanu, USRPLUS Cluj, este pe prima poziţie la Camera Deputaţilor pe lista USRPLUS Buzău

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.10.2020 - 00:01
Emanuel Ungureanu - Deputat USR

Alianţa USRPLUS Buzău şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare, Emanuel Ungureanu fiind pe prima poziţie la Camera Deputaţilor, iar la Senat lista fiind deschisă de preşedintele PLUS Buzău, Mihai Răzvan Moraru

SHARE

 ”USR PLUS le propune buzoienilor o echipă de candidaţi cu experienţă consistentă în domenii de activitate importante (antreprenoriat, educaţie, sănătate, expertiză financiară), cu reprezentativitate atât pentru mediul urban cât şi pentru mediul rural, respectând egalitatea de gen şi promovând tinerii în politică. La invitaţia filialelor USR si PLUS Buzău, lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Emanuel Ungureanu, deputat şi vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor. Emanuel Ungureanu este una dintre cele mai importante voci care luptă de peste 18 ani pentru un sistem sanitar curăţat de corupţie şi incompetenţă”, anunţă, filiala într-un comunicat transmis sâmbătă.

"Mă onorează încrederea şi susţinerea colegilor mei din Alianţa USR-PLUS Buzău care mă sprijină să reprezint comunitatea buzoienilor în următorii 4 ani în Camera Deputaţilor. Sunt convins că voi lucra alături de colegii mei din USR-PLUS  Buzău ca o echipă puternică şi vom  convinge buzoienii că noi înţelegem politica ca un mijloc de a rezolva problemele oamenilor şi de a-i reprezenta cu cinste şi demnitate. Am venit cu entuziasm şi energie bună să sprijin sistemul sanitar din Buzău, să ofer soluţii pentru tinerii care vor să găsească un trai decent în acest judeţ şi să lupt împreună cu oamenii de bună credinţă din Buzău împotriva corupţiei din administraţia publică locală”, a declarat Emanuel Ungureanu.

”La Senat lista este deschisă de preşedintele PLUS Buzău, Moraru Mihai Răzvan, antreprenor de 11 ani în domeniul agricol, dezvoltând la vârsta de 28 de ani una dintre cele mai importante companii naţionale în domeniu. Este promotorul agriculturii ecologice şi dezvoltării durabile, reuşind atragerea mai multor finanţări europene pentru investiţii în Jud Buzău. În acelaşi timp, a fost implicat în mai multe proiecte sociale destinate copiilor defavorizaţi, pentru a facilita si susţine accesul acestora la sistemul educaţional, primind în 2019 recunoaşterea activităţii prin „Premiul pentru susţinerea Filantropiei”, la Gala "Oameni pentru Oameni"”, precizează USR PLUS.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.