Soția deputatului USR, Emanuel Ungureanu, angajată la stat. Câștigă de 10 ori mai mult ca în privat

DE Alex Darvari | Actualizat: 10.07.2021 - 11:34
Soția deputatului USR, Emanuel Ungureanu, angajată la stat. Câștigă de 10 ori mai mult ca în privat / FB

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Stelian Negrea.

SHARE
„Loredana Ungureanu, un obscur dermatolog din Cluj, soția deputatului USR, Emanuel Ungureanu,, a reușit să se angajeze la stat după 8 ani de încercări eșuate. Va câștiga de zece ori mai mult ca în privat.
 
 
Actuala conducere a spitalului de urgență din Cluj a decis pe 01.07 să o încadeze pe Loredana Ungureanu alături de alți trei medici dermatologi la o secție de dermato-venerice care nu are pur și simplu activitate.
 
Citește și: Legătură „probabilă“ între vaccinuri COVID și inflamații cardiace, arată OMS
 
Angajarea s-a făcut la pachet pentru a se crea o aparență de legalitate și transparență și în plină vară a concediilor.
Actuala conducere a spitalului de urgență din Cluj este agreată de deputatul USR la a cărei instalare a pus umărul. El a fost unul din criticii vehemenți ai fostelor conduceri ale spitalului de urgență din Cluj care nu-i găseau loc soției la acest spital de stat.
 
 
Discoverproject.ro a relatat recent despre această poveste. În privat soția deputatului câștiga modesta sumă de 600 de RON. Acum la stat va câștiga 5-6000 de lei, de zece ori mai mult. Și mai are șansa să-și direcționeze pacienții de la stat către clinica privată”, a scris Stelian Negrea.
 
Emanuel Ungureanu susține că: „conducerea Spitalului Județean Cluj a integrat 5 medici dermatologi, nu doar unul, care ar fi fost favorizat de soțul "influent".
Este important să specific faptul că, printr-o serie de abuzuri, vechea conducere a Spitalului Județean Cluj dar și noua conducere a spitalului, prin fals în înscrisuri, transmis inclusiv unei instanțe judecătorești, le-a refuzat nejustificat celor 4 medici, cadre universitare, integrarea clinică.
Acum câțiva ani, fostul manager al Spitalului Județean Cluj, Petrică Șușca, a atacat-o public pe doamna conferențiar susținând că soțul acesteia, deputat, ar fi tras sfori pentru ca să primească integrarea clinică”.
 
Postarea integrală AICI

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.