Silvestru Șoșoacă, hotărât să divorțeze de Diana Șoșoacă: Face jocurile PSD-ului. Ne certăm zilnic

DE Daniel Toșa | Actualizat: 26.02.2024 - 13:52
Silvestru Șoșoacă, hotărât să divorțeze de Diana Șoșoacă: Face jocurile PSD-ului. Ne certăm zilnic - Foto: Facebook/Silvestru Șoșoacă

Silvestru Șoșoacă, hotărât să divorțeze de Diana Șoșoacă. Scandalul dintre Silvestru Șoșoacă și senatoarea Diana Șoșoacă continuă să ia amploare, mai ales după ce a fost dat afară din partidul SOS România și mai mult îi va lua și numele de „Șoșoacă” care a consacrat-o.

SHARE

Silvestru Șoșoacă o acuză într-o înregistrare audio care circulă pe internet pe Diana Șoșoacă că a manipulat membrii partidului și că trăiește doar din spectacole grotești, fără a face altceva concret.

Silvestru Șoșoacă, hotărât să divorțeze de Diana Șoșoacă: Face jocurile PSD-ului. Ne certăm zilnic

Acesta o prezintă pe senatoarea controversată, implicată în zeci de scandaluri în Parlamentul României și o apropiată „de casă” a Ambasadei Federației Ruse de la București, ca pe o persoană care trăiește din „show-uri și scandaluri”, iar relația lor este caracterizată ca fiind plină de certuri zilnice. Silvestru menționează că Diana s-a transformat de când s-au căsătorit și că acum se crede o „zeiță”, comportându-se urât.

„E nesimțire, lipsă de bun simț... jigodeală la maxim...harfe și fițe de București...pe cap de locuitor n-ar nimeni cât ea (...) Stresul și-l autoprovoacă. Nu o obligă nimeni să-și facă atâția dușmani și niciun prieten. Să ne-nțelegem! Ăsta e felul ei de a fi și n-a înțeles că trebuie să fie și deșteaptă... Mai schimbă o vorbă, mai schimbă o glumă ...na...vezi și tu că ești om... nuu... ea e luptător”, a declarat Silvestru Șoșoacă într-o înregistrare audio.

Citește și: Diana Șoșoacă, avocata care și-a clădit cariera pe scandaluri și pe relația „fierbinte” cu Moscova

Îmi distruge partidul. Îmi distruge bruma asta de creație.. că... nici nu e puternică... Din cauza ei nici nu vin oameni serioși cu bani ...cu astea... vin numai naivi cu sufletul mare care nu se pricep... amatori... ce să mai...băi și urlă și zbiară la ei și abia așteaptă să-i dea afară din partid...îi pândește, dă (afară n.red) câte unul pe săptămână, dar nu pune nimic în loc... mi-e scârbă. 

Zice că eu sunt mereu de vină, eu nu înțeleg, că nuștiu ce... bine mă... dacă sunt doar eu de vină.. hai las-o dracu... să fii fără mine. Face numai rele! Cum să dai mă cei mai loiali oameni afară? Oameni harnici, oameni buni, oameni care aleagă... care și-au pus și ei banii...ăia puțini pe care îi au....și-au pus sufletul pe tavă și au venit și au făcut lucruri bune.... cum mă să-i dai afară doar că te cerți cu ei ca o isterică. E inuman ce face! Mie îmi e rușine de ei... să mă uit în ochii lor că îi știu nevinovați”, spune Silvestru Șoșoacă într-o convorbire cu anume „Gabriela”.

Silvestru Șoșoacă: „Diana nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni”

„Mie îmi pare rău și cer scuze tuturor oamenilor din SOS România, care anul asta se pregăteau să ne voteze. Sunt de împărțit foarte multe lucruri (cu Diana Șoșoacă), aveam câteodată și zilnic certuri cu Diana. Știti că Diana nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni. 

Din păcate, lucrurile sunt cum sunt. Necazul cel mai mare este că Diana a facut jocurile PSD-ului. A acoperit scandalul comasării alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre”, a spus Silvestru Șoșoacă.

Citește și: Cum vor „Partidele lui Putin“ 
să câștige simpatia revoltaților din România

Citește și: Rusia alimentează sentimentele fals naționaliste prin AUR și SOS. Jocul destabilizării din România

„Eu am găsit-o Macovei”

Întrebat dacă va divorța de Diana Șoșoacă, soțul ei Silvestru spune: „Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de consiliu în care toți au fost obligați nu doar să voteze împotriva mea, ci să mă elimine. Ea i-a prostit pe oamenii aia, și-a bătut joc de ei. A fost o execuție mediatică pe televiziunile astea online. Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic.

Când am luat-o de soție era cu totul alta. de atunci se crede zeiță și se poartă foarte urât. Aproape nimeni nu mai e în jurul ei”. „Eu am găsit-o Macovei. În urma divorțului va trece la Macovei, la numele de fată”, a declarat Silvestru Șoșoacă, potrivit Digi24.

De unde a început scandalul din familia Șoșoacă?

Scandalul din familia Șoșoacă a început când senatoarea Diana Șoșoacă l-a suspendat pe Silvestru Șoșoacă din conducerea partidului SOS România, declanșând astfel un val de controverse. Despre această situație, Silvestru a declarat că este „de neînțeles”, subliniind că el a fost principalul organizator al partidului.

El a respins acuzațiile că ar fi victima unor acțiuni de intimidare și șantaj din partea serviciilor secrete și a adăugat că nu este de acord cu folosirea sa și a familiei sale pentru scopuri electorale.

Totodată, Silvestru Șoșoacă a precizat că decizia soției sale nu are nicio valoare juridică și că va continua să își desfășoare activitatea în cadrul partidului SOS România.

Această controversă a scos la iveală și detalii financiare despre cei doi, inclusiv despre veniturile lor lunare.

Citește și: Soțul Dianei Șoșoacă, umilit și la locul de muncă. Cu ce salariu infim l-a angajat senatoarea?

Comparativ cu salariul său, care se apropie de limita salariului minim, Diana Șoșoacă încasează lunar o sumă semnificativ mai mare din funcția sa de senator.

Citește și: Șoșoacă, 4000 € pe lună de la stat. Soțul, salariu minim pe economie de la cabinetul ei de avocatură

Citește și: Soțul Dianei Șoșoacă, umilit și la locul de muncă. Cu ce salariu infim l-a angajat senatoarea?

Diana Șoșoacă, un pericol pentru România

Senatoarea Diana Șoșoacă, intrată în Parlament pe listele AUR, se comportă ca un veritabil agent de influență al Rusiei, iar ascensiunea sa pe scena politică din țara noastră este un real pericol la adresa parcursului democratic și chiar un pericol în privința securității naționale.

Șoșoacă reușește să convingă tot mai mult o anumită pătură socială, mai puțin vigilentă, mai puțin informată, slab școlarizată, adesea nostalgică după epoca comunistă, dar cu siguranță revoltată pe actuala clasă politică din România.

Simpatizanții Moscovei din România și grupurile din rețelele de socializare în care se propagă rusofilia și scoaterea României din Uniunea Europeană și NATO, și o văd deja pe Șoșoacă în fruntea țării și încearcă prin toate mijloacele să adune mai mulți adepți.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 2

Mihai Sv. 02 martie 2024 17:51
#1

Doamne... Imi aminteste LEIT de cazul lui Prigoană și a lui Șoșoacă! Daca era OTV-ul acum...

Mihai Sv. 02 martie 2024 17:53
#2

Prigoană și Bahmuțeanca***

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te