Olguța publică o poză de colecție cu Dragnea, Tudose și Tăriceanu ridicând salariile la cer

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 29.10.2019 - 14:22
Facebook

 Fostul ministrul al muncii aduce dovada că toate creșterile salariale au fost sustenabile și la ele au lucrat cei mai de seamă lideri ai PSD. Între timp, cel mai de seamă a ajuns la Rahova.

SHARE

Fostul ministru al Muncii, Olguța Vasilescu, spune că creșterea salariilor s-a făcut după un foarte amănunțit studiu la care au participat Liviu Dragnea, Ionuț Mișa, Călin Popescu Tăriceanu si Mihai Tudose.

În imaginea postată pe contul de Facebook al Olguței, cei patru stau înghesuiți în jurul unui panou. Fostul ministu de Finanțe, Ionuț Mișa mâzglălește ceva pe o hârtie înghesuind litere și cifre. Ionuț Mișa a plans, într-un studio tv, atunci când a dat asigurări că salariile nu vor scădea.

„Am responsabilitatea necesară pentru a face lucrurile cum trebuie, pentru că eu ca finanțist, ca părinte (am trei fete), am responsabilitatea faptelor. Dacă era să scadă, spuneam de la început. (...) Sunt român, cred în România, iubesc această țară. Este și motivul pentru care am dus mai departe aceste acțiuni de control”, a spus fostul șef de la Finanțe printre lacrimi de crocodil.

Pe masă se văd niște cozonaci și Coca Cola pentru momentele în care inteligența obosește. După ce a elaborat legea salarizării, PSD a început să plătească lefurile și pensile împrumutându-se, numai în primele șase luni, cu 72 miliarde de lei.  

„Numai nebunii isi inchipuie ca atunci cand majoram salariile nu faceam toate analizele de impact si nu intorceam pe toate fetele orice aliniat din lege! Ministerul Muncii facea textul care apoi intra in dezbaterea Coalitiei de guvernare si a finantistilor. Baietii care se pregatesc sa preia puterea promit ca "evalueaza" acum ce am facut noi in 2017, sa vada daca a fost buna cresterea veniturilor... Tot asa pierd ore intregi in analiza sau nu se mai obosesc si taie direct cand le da cu virgula? P.S. Am facut fotografia dupa vreo trei ore de discutii. Stateam la masa, ca la scoala, impreuna cu colegii de la Ministerul Muncii si asteptam verdictul... Pentru cei care nu recunosc personajele in fotografie sunt Liviu Dragnea, Ionuț Mișa, Călin Popescu Tăriceanu si Mihai Tudose”, a scris Olguța pe Fb.

Asta e, patrie nerecunoscătoare.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -