Ionuţ Stroe, despre o retragere a lui Cîrstoiu din cursa pentru locale: „Nu s-a pus problema”

DE Alin Crișan | Actualizat: 15.04.2024 - 19:50
Ionuţ Stroe, despre o retragere a lui Cîrstoiu din cursa pentru locale: „Nu s-a pus problema” - Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Ionuţ Stroe a declarat luni, despre o retragere a lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că este sută la sută alături de acest om și că nu s-a pus problema să nu meargă înainte.

SHARE

Purtătorul de cuvând al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, despre o retragere a lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că este sută la sută alături de acest om şi niciodată nu s-a pus problema de a analiza scenarii privind retragerea candidaturii sale. El a precizat că aceste informaţii nu sunt decât fitile care se practică în campania electorală şi că acest oraş are nevoie de acest om în funcţia de manager, de primar.

Ionuţ Stroe, despre o retragere a lui Cîrstoiu din cursa pentru locale: „Nu s-a pus problema”

”Cătălin Cîrstoiu este cea mai bună soluţie pentru Bucureşti în acest moment şi vă spun sincer că am toată convingerea de acest lucru. Această coaliţie PSD-PNL are un culoar extrem de bine definit şi anume în a susţine un om competent, cu un profil profesional fără cusur, un manager, un om care poate mobiliza atât electoratul nostru cât şi cel al social-democraţilor, un om competent, cu viziune”, a spus Ionuţ Stroe în emisiunea România Politică de la Prima News. 

El a precizat că ”restul sunt speculaţii care evident se poate face şi în mare măsură sunt făcute de competitorii lui Cătălin Cîrstoiu”.

Citește și: Medicii Cătălin Cîrstoiu și Andrei Baciu vor să ”vindece” parcul IOR. Ce le-au spus oamenii?

”Din punctul meu de vedere nu sunt decât fitile care se practică în campania electorală, apropo de svonistică, că ar avea sau nu susţinerea, s-ar retrage sau nu. Ele evident sunt lansate cu scopul de a-i face rău lui Cătălin Cîrstoiu pentru că, zi de zi, acest om creşte”, a mai afirmat Stroe, precizând că la început a fost într-o postură nefavorabilăm neavând notorietatea celorlalţi competitori, lucru pe care îl recuperează.

Ionuţ Stroe a precizat că ”mai sunt 50 de zile până în momentul alegerilor, timp suficient pentru Cătălin Cîrstoiu să câştige locul pe care îl merită”. 

Citește și: Ionuț Stroe, președintele PNL Sector 4, îl atacă pe Nicușor Dan

”Sunt ferm convins că acest oraş are nevoie de acest om în funcţia de manager, de primar. Sunt sută la sută convins, sunt sută la sută alături de acest om. Niciodată nu s-a pus problema de a analiza scenarii care să îl excludă pe Cătălin Cîrstoiu”, a completat Stroe. 

Liderul PNL Sector 4 a mai spus că ”campania electorală e un maraton, nu un sprint”. ”Nu stau să fac analiza fiecărui sondaj. Fiecare partid are propriile sondaje pe care evită să le dea public. Cifrele evoluează foarte bine. Am avut oameni care au pornit cu 4 la sută”, a mai arătat Stroe. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te