Ionuț Stroe, președintele PNL Sector 4, îl atacă pe Nicușor Dan

DE Alexandru Pop | Actualizat: 15.04.2024 - 10:31
Ionuț Stroe, președintele PNL Sector 4, îl atacă pe Nicușor Dan - Foto: Facebook/Ionuţ Stroe
Ionuț Stroe, președintele PNL Sector 4, îl atacă pe Nicușor Dan - Facebook/Ionuţ Stroe

Ionuţ Stroe, preşedintele PNL Sector 4, îl atacă pe Nicuşor Dan. Stroe compară mandatele lui Nicușor Dan și Daniel Băluță. Primul a lăsat Parcul Tineretului în paragină, în timp ce parcurile administrate de Primăria Sectorului 4 sunt îngrijite.

SHARE

Ionuţ Stroe, preşedintele PNL Sector 4, îl atacă pe Nicuşor Dan. Stroe compară mandatele lui Nicușor Dan și Daniel Băluță. Primul a lăsat Parcul Tineretului în paragină, în timp ce parcurile administrate de Primăria Sectorului 4 sunt îngrijite şi arată foarte bine.

Daniel Băluță (PSD) a construit de la 0 Parcul Tudor Arghezi, lăudat de toți bucureștenii, mai spune liderul PNL Sector 4. "Am fost cu Cătălin Cîrstoiu în Tineretului! Oamenii sunt nemulțumiți", explică Ionuţ Stroe.

Ionuț Stroe, președintele PNL Sector 4, îl atacă pe Nicușor Dan

Mai jos, tot ce spune Stroe.

"Merg des în parcurile din Sectorul 4 și nu pot să nu remarc diferența frapantă între parcurile care arată foarte bine, administrate de primăria Sectorului 4 și Daniel Băluță, Orășelul Copiilor și Lumea Copiilor, în comparație cu Parcul Tineretului, care este lăsat în paragină și arată dezastruos, pentru că este administrat de Nicușor Dan, prin Primăria Generală!

Paradoxal, geografic aflate unul lângă altul, diferența dintre cele două parcuri, Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, și parcul Tineretului este de la cer la pământ, totul datorându-se managementului, primele două bucurându-se de unul performant, cel din urmă fiind administrat prost.

Citeşte şi: Ionuț Stroe, la startul noului spital de la Marius Nasta: „Marile Proiecte se fac cu bani europeni”

Am fost ieri în Tineretului, alături de Cătălin Cîrstoiu, pentru a discuta cu cetățenii din sector. Ce am văzut și ce ne-au spus și oamenii nemulțumiți care stau în proximitatea Parcului Tineretului și vin des in parc?

Trotuarele de lângă lac sunt într-o stare foarte proastă, un real pericol pentru copii, mult moloz rămas de la lucrări recente, mai ales pe spațiile verzi, fântânile sunt în paragină și nu funcționează de ani de zile, iarba nu este tăiată, spațiile verzi sunt invadate de buruieni, băncile sunt neîngrijite, rupte, inconfortabile și prea joase.

Mai exact, Nicușor Dan a lăsat Parcul Tineretului să se dărame, în timp ce, iată, la o aruncătură de băț, în Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, administrate de Daniel Băluță, lucrurile arată complet altfel: parcuri frumoase și îngrijite.

Citeşte şi: Ionuţ Stroe, despre valorile organizaţiei PNL Sector 4: "Ele sunt respectul și încrederea”

Ba mai mult, Daniel Băluță a reușit să construiască în sectorul 4 de la 0 Parcul Tudor Arghezi, care arată foarte bine! Vă las fotografii pentru a vă convinge de ce însemnă un parc lăudat de toți bucureștenii, parcul Tudor Arghezi.

Facebook/Ionuţ Stroe

Bucureștiul are o soluție, după 9 iunie Cătălin Cîrstoiu va vindeca acest oraș! Și în final, și Parcul Tineretului va arata ca un loc unde să îți facă plăcere să te plimbi. Este promisiunea lui Cătălin Cîrstoiu, pe care sunt sigur că o va ține!"

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te