George Simion l-a dat afară din partid pe omul care l-a angajat și i-a plătit salarii de 220.000 lei

DE Petre Bădică | Actualizat: 15.04.2024 - 17:44
George Simion l-a dat afară din partid pe omul care l-a angajat și i-a plătit salarii de 220.000 lei - Foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

George Simion i-a cerut demisia din AUR lui Dorin Lulea. Acesta din urmă era prim-vicepreședintele AUR. Lulea l-a angajat în urmă 15 ani pe George Simion și i-a ioferit salarii în valoare totală de 220.000 lei.

SHARE

George Simion nu ține cont de părerile nimănui și ia în partid decizii împotriva celor mai apropiați. Newsweek România a scris, zilele trecute, că prim-vicepreședintele AUR, Dorin Lulea, se opune numirii unui nou candidat la primăria București în persoana lui Cozmin Gușă.

George Simion l-a dat afară din partid pe omul care l-a angajat și i-a plătit salarii de 220.000 lei

Candidatura lui Cozmin Gușă la primăria București a fost impusă de Simion, ne-a declarat Dorin Lulea în urmă cu 10 zile. „Nu a fost discutată în AUR", a spus, atunci, pentru Newsweek România, Dorin Lulea unul din cei mai influenți lideri AUR. 

Vezi LINK mai jos cu declarația pe larg a lui Lulea.

Citește și: EXCLUSIV Candidatura lui Gușă la primăria București, dictată de Simion.„Nu a fost discutată în AUR"

Părea că apele s-au liniștit și că Simion a acceptat decizia lui Lulea, dar și a altor lideri din AUR - printre care și Claudiu Tîrziu - care nu au fost de acord cu candidatura lui Gușă.

Lucrurile s-au schimbat complet în cursul zilei de ieri. Iar Newsweek are confirmarea chiar de la Dorin Lulea că George Simion i-a cerut retragerea din AUR.

Citește și: 30 de contracte cu statul pentru firma la care George Simion a fost director. 10.000 € de la poliție

„Da, mi-a cerut demisia, nu cunosc dacă are legătură sau nu (cu nominalizarea lui Gușă drept candidat AUR la primărie n.red.), are legătură însă cu anumite aspecte comunicate în spațiul public.

George Simion este președintele partidului, are susținerea noastră, a dovedit că este un bun președinte de partid, lucru dovedit de procentele partidului. Ne conformăm deciziilor atunci când ele sunt luate”, a spus Dortin Lulea, în exclusivitate pentru Newsweek România.

Din declarație, se vede că Lulea își face și o mea culpa.

George Simion a lucrat la patronul Dorin Lulea

Șeful AUR, George Simion a sacrificat de dragul lui Gușă pe unul dintre amicii săi vechi. Lulea i-a plătit ani de zile salariu liderului AUR. Simion a muncit la o singură firmă, una condusă de Dorin Lulea care i-a plătit, în 9 ani, salarii în valoare de 220.000 lei.

George Simion, liderul AUR, s-a angajat, prima oară, la vârsta de 26 de ani. Nu se știe din ce a trăit din 2008 - anul în care a absolvit „Administraţie şi Afaceri” la Universitatea din Bucureşti -, și până în 2012, când s-a angajat prima și ultima oară.

Citește și: EXCLUSIV George Simion a trăit 9 ani cu 2.000 lei/lună, dați de un coleg din AUR. Ce făcea pentru ei

El a fost director de marketing la firma „Ideal Proiect Architecture & Engineering SRL”. Perioada în care a fost Director este 2012 - 2020, după cum reiese din CV-ul lui Simion.

Compania este deținută, în procent de 70%, de Dorin Marius Lulea, care este asociat cu Axinia Daniela-Luciana, soția unui vicepreședinte AUR, Axinia Daniel.

Același Dorin Lulea este unul dintre cei 3 fondatori ai partidului AUR, condus de Simion. 

În 9 ani, Lulea i-a plătit salarii de 220.000 lei lui Simion. Azi, a venit răsplata pentru Lulea: alungarea din AUR.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te