VIDEO Cum e mânată Diana Șoșoacă de Luis Lazarus și susținută de Florin Zamfirescu? E ca un bolovan

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 27.02.2024 - 16:10
Florin Zamfirescu, Diana Șoșoacă, Luis Lazarus Foto: INQUAM Photos

Diana Șoșoacă este mânată de fostul OTV-ist Luis Lazarus care se ocupă de imaginea acesteia. Actorul Florin Zamfirescu este unul dintre cei care o susține din "Sfatul Înțelepților", alături de doi profesori.

SHARE

Diana Șoșoacă este mânată de fostul OTV-ist Luis Lazarus, care se ocupă de imaginea acesteia. Numele lui Lazarus a fost vehiculat, recent, și de către soțul senatoarei, Silvestru Șoșoacă, proaspăt exclus din partid.

Pe site-ul partidului SOS nu există nicio informație despre conducerea partidului său, despre organizațiile din teritoriu.

Diana Șoșoacă, mânată de Luis Lazarus și susținută de Florin Zamfirescu

Există însă "Sfatul Înțelepților", da nu pe site-ul partidului, ci pe site-urile de socializare. Este vorba despre un live susținut de Luis Lazarus împreună cu "înțelepții" Florin Zamfirescu, Florian Colceag și Alexandru Amititeloaie.

Citește și: Silvestru Șoșoacă, hotărât să divorțeze de Diana Șoșoacă: Face jocurile PSD-ului. Ne certăm zilnic

Scandalul demiterii din partid al soțului Dianei Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, a fost un motiv pentru un nou live inițiat de Luis Lazarus, prilej pentru analize profunde.

Florin Colceag: Diana Șoșoacă e un bolovan

Florin Colceag: Din punctul meu de vedere, Diana Șoșoacă face un lucru solid. S-a implicat direct în rezlovarea problemelor. Ea este stimată și apreciată de oameni, n-ai cum s-o vopsești. N-ai cum s-o elimini și, îmi pare rău, ea e un bolovan, nu e o pietricică. Deci toate serviciile riscă să dispară. Oricâte eforturi ar face unii și alții ca s-o vopsească, ca să dispară, n-ai cum. 

Citește și: Diana Șoșoacă, avocata care și-a clădit cariera pe scandaluri și pe relația „fierbinte” cu Moscova

Florin Zamfirescu: Reproșuri erotice din ambele părți

Florin Zamfirescu: "Aș introduce un amendament, dacă serviciile au produs acest tsunami, nu trebuia reacționat la fel. Deocamdată, din ce se vede de afară, deocamdată e un scandal de alcov, în încăperile unui partid. De fapt, sunt două scandaluri. 

Citește și: Soțul Dianei Șoșoacă, umilit și la locul de muncă. Cu ce salariu infim l-a angajat senatoarea?

Eu nu pot să spun deocamdată nimic despre Silvestru Șoșoacă, pe care îl știu prea puțin. Eu cred ce mi se spune. Diana, cu care am vorbit, îl acuză de niște lucruri care, dacă sunt adevărate, sunt groaznice.

Dar, paralel cu aceste acuze politice despre niște relații toxice care fac rău partidului, mai apar niște reproșuri din ambele părți, erotice ca să zic așa, în modul cel mai ridicol, ca să zic așa. La orice te poți aștepta, numai la scandaluri erotice în familia Șoșoacă, nu".

Vorbind despre SOS, actorul Florin Zamfirescu spune că este un partid important și foarte necesar. 

Nu există precedent ca un om politic să aibă o ascensiune cum a avut Diana Iovanovici Șoșoacă, mai spune și Alexandru Amititeloaie. 

Desigur, Diana Șoșoacă reia teza serviciilor care o atacă chiar prin soțul ei. 

Vorbește despre votul în Biroul Executiv, însă, acesta nu există pe site-ul partidului și nici în altă parte, ca să putem avea o imagine asupra personalităților din care este compus.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te