Diana Șoșoacă „i-a luat frica” lui George Simion și i-a făcut plângere penală: „M-a făcut scroafă”

DE Daniel Toșa | Actualizat: 20.12.2023 - 14:30
Diana Șoșoacă „i-a luat frica” lui George Simion și i-a făcut plângere penală: „M-a făcut scroafă” - Foto: Facebook

Diana Șoșoacă „i-a luat frica” lui George Simion și i-a făcut plângere penală: „M-a făcut scroafă”. Senatoarea Șoșoacă care a intrat în Parlament pe listele AUR a înaintat o plângere la Parchetul General împotriva lui George Simion în urma scandalului din plenul Parlamentului.

SHARE

În plângere, Șoșoacă, un personaj extrem de controversat, apropiată a Rusiei și promotoarea multor scandaluri din Parlamentul României îl acuză acum pe liderul AUR, George Simion, un alt personaj care și-a clădit cariera politică pe scandaluri pe teme fals naționaliste care adesea promovează discursuri ale urii, că i-a cauzat „suferințe fizice”, după ce a lovit-o peste mâna cu care ținea telefonul mobil prin care transmitea live tot circul făcut în timpul dezbaterilor privind bugetul în cadrul ședinței parlamentare.

Diana Șoșoacă „i-a luat frica” lui George Simion și i-a făcut plângere penală: „M-a făcut scroafă”

Potrivit descrierii făcute de Șoșoacă în documentul depus la Parchetul General, incidentul a avut loc în timpul unei confruntări verbale în care George Simion a adresat cuvinte jignitoare cu conotație sexuală, apoi a lovit-o pe Șoșoacă peste mâini și a aruncat telefonul acesteia pe jos, distrugându-l. Ea susține că gestul lui Simion a fost violent și că acesta și-a chemat colegii să o înlăture.

În plângerea depusă, Diana Șoșoacă consideră că acțiunile lui George Simion constituie infracțiuni de lovire sau alte violențe, cu intenție directă și nejustificată.

Citește și: FOTO Rectorul SNSPA: „George Simion, președintele AUR, a ales să promoveze discursul urii”

Ea mai adaugă că cel mai grav aspect al comportamentului lui Simion a fost șantajarea sa, întrucât acesta i-ar fi adresat amenințări cu caracter sexual în timp ce ea filma ședința parlamentară.

Citește și: Simion o credea, în 2020, pe Șoșoacă o profesionistă. Azi, „o împinge” și o înjură în Parlament

„Acesta a început să mă înjure într-un mod extrem de jignitor cu expresii cu conotație sexuală, să mă învinuiască de faptul că ,,fac agitație’’, ca în final să mă lovească peste mâini, dorind, ca dintr-o mișcare, să îmi producă suferințe fizice și să îmi distrugă telefonul, cu care filmam. Telefonul a zburat efectiv pe jos, a ieșit inclusiv din husa sa în care stătea fixat, astfel că lovitura a fost extrem de violentă, m-a făcut ”scroafă”, și-a chemat colegii să facă scut în jurul său ca să mă înlăture să nu îi mai adresez întrebări.

Citește și: Cioroianu explică cum manipulează Șoșoacă în favoarea Rusiei. Legea de anexare a unor teritorii

Consider că acțiunea sa de a mă lovi violent peste mâini constituie infracțiunea de loviri sau alte violențe, înscriindu-se pe tipicitatea faptei prevăzute de legea penală, fiind săvârșită cu intenție directă, nejustificată și imputabilă așa-zisului ,,deputat’’. Urmarea directă a lovirii a fost deteriorarea telefonului mobil, cu care am înregistrat fapa penală.

Citește și: Cum a intrat Diana Șoșoacă în politică și cine sunt oamenii din spatele ei? Cum o sprijină Rusia?

(...)Menționez că afirmațiile sus-numitului mi-au indus o stare de temere, or, o persoană care mă șantajează deschis, în spațiul public, poate comite crime și mai stridente într-un anturaj privat.

Citește și: VIDEO Șoșoacă, show grotesc în Parlament. I-a smuls microfonul președintelui. „Vă invit la Zoo”

Citește și: DOCUMENT Cine sunt fondatorii partidului S.O.S. România în care s-a înscris Diana Șoșoacă

Cunosc faptul că deputatul Simion are cunoștințe care m-ar putea agresa nu doar verbal, lucru care mă motivează și mai mult să mă adresez organelor de ordine publică, mai ales că a mai făcut-o cel puțin o dată, la mitingul din 02 octombrie 2022", a scris Diana Şoşoacă în plângerea depusă la Parchetul General, potrivit Antena 3.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te