Deputata PSD care a călcat un om și a fugit: UE ne execută. Protestatarii din 10 august, amendați

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.06.2020 - 10:12
jienii.ro

Deputata PSD de Gorj Elvira Şarapatin (prima din dreapta în imagine) a accident vineri un bărbat care se afla pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu şi a fugit de la locul accidentului.

SHARE

Acest comportament poate fi mai bine înțeles dacă vedem ce susținea, din Parlament, această doamnă: lupta împotriva justiției și a UE „care ne judecă”.

 
Pe ei, dacă refuză să plece din fața gvernului !

Pe 24 octombrie 2018, deputata PSD vorbește în Parlament despre "cei care pretind că apără statul de drept, în realitate, nu vor să respecte legea!" și îndemană autoritățile să îi amendeze pe protestarii bătuți de jandarmi.

„Pentru a soluţiona această contradicţie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că toate adunările publice ce au loc în pieţe, pe căile publice trebuie declarate în prealabil către autorităţile locale. Decizia este de bun-simţ, pentru că procedura declarării prealabile este necesară pentru ca autorităţile locale să stabilească traseele de deviere a circulaţiei şi să ia măsurile necesare pentru asigurarea ordinii publice.

În situaţia mitingului din 10 august, toţi protestatarii care au participat la un miting nedeclarat sau interzis, cum este cazul unei adunări în proximitatea staţiilor de metrou, sunt pasibili de amendă. La fel şi cei care refuză să părăsească locul de desfăşurare, la avertizările şi somaţiile organelor de ordine.

Alte state, cum ar fi de pildă Franţa, interzic în mod explicit organizarea de mitinguri în faţa sediilor instituţiilor fundamentale pentru democraţie şi pentru funcţionarea statului - Guvern, Parlament etc.”, spune deputata care a lovit și a fugit de la locul faptei.

UE ne judecă cu dublă măsură

Vă amintiți când fostul premier Viorica Dăncilă s-a repezit la Uniunea Europeană susținând, într-un discurs la Bruxelles că nu a venit să dea socoteală Europei?

Obrăznicia Vioricăi Dăncilă a fost pe placul deputatei PSD de Gorj Elvira Şarapatin. Aceasta a susținut un discurs în Parlamentul de la București numit "Premierul României a dat o replică demnă şi pe deplin întemeiată tentativei de execuţie politică a României, în Parlamentul European".

„Premierul României a dat o replică demnă şi pe deplin întemeiată tentativei de execuţie politică a României, în Parlamentul European. Cel mai mare câştig politic este recunoaşterea oficială, în forul european, că protocoalele secrete sunt profund nocive şi trebuie anchetate.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a pus degetul pe rană şi a devoalat dubla măsură şi interesele politicianiste de la Bruxelles care în numele anticorupţiei şi sub paravanul MCV, au permis controlul justiţiei, de ofiţerii de informaţii, prin intermediul protocoalelor secrete şi abuzuri judiciare de neimaginat în nicio altă ţară europeană”, a spus deputata.

 Sau spus altfel: năravul din Parlament nu se pierde pe drumurile patriei.

Cumul. Consilier și director de școală

Elvira Șarapatin a absolvit, în 1974, Institutul Pedagogic Oradea - Facultatea de Invatamant Pedagogic. Din 2004 este și absolventă de Drept la Universitatea Brâncuși din Târgu Jiu.
A fost profesor și director de școală dar și Consilier Judetean - Presedinte al Comisiei de invatamant, cultura Consiliul Judetean Gorj (în același timp.)

Citește: O deputată a lovit un om

Cum s-a produs accidentul

Victima deputatei are 50 de ani şi se afla pe bulevardul Constantin Brâncuşi când a fost lovit în timp ce traversa prin loc permis. Politicianul care l-a accident s-a ales cu dosar penal, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul a fost transporat la spital pentru îngrijiri medicale, iar la scurt timp după accident, femeia care conduce maşina s-a întors la locul cu pricina.

"La data de 12 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 50 de ani, din oraşul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la faţa locului.

Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, a reieşit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător, ar fi fost acroşat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te