De ce o regretă Piedone pe Firea? Ce spune despre retragerea din cursa pentru Primărie?

DE Florin Budescu | Actualizat: 21.03.2024 - 10:22
De ce o regretă Piedone pe Firea? Ce spune despre retragerea din cursa pentru Primărie? - Foto: INQUAM PHOTOS / Sabin Cirstoveanu
De ce o regretă Piedone pe Firea? Ce spune despre retragerea din cursa pentru Primărie? - Foto: INQUAM PHOTOS / Sabin Cirstoveanu

De ce o regretă Piedone pe Firea? Ce spune despre retragerea din cursa pentru Primărie? Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, fost primar PSD, condamnat în Dosarul Colectiv, se află acum la partidul lui Dan Voiculescu.

SHARE

De ce o regretă Piedone pe Firea? Ce spune despre retragerea din cursa pentru Primărie? Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, fost primar PSD, condamnat în Dosarul Colectiv, se află acum la partidul lui Dan Voiculescu, PUSL.

Piedone a declarat că este exclusă o negociere cu PSD, privind alegerile locale, precizând că negocierile vor avea loc după ce va fi primarul general al Capitalei. Întrebat dacă sunt posibile negocieri cu PSD, privind candidatura sa la Primăria Capitalei, Piedone a nuanţat.

De ce o regretă Piedone pe Firea? Ce spune despre retragerea din cursa pentru Primărie?

„Exclus să negociez cu PSD. Dacă merg cu ei la negociere, merg după ce voi fi primar general să văd dacă în funcție configurația consiliului local, dacă le pun un viceprimar”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Despre candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu, Piedone a spus:

„Părerea e corectă față de Firea, aș fi vrut să o am contracandidată reală pe Gabriela Firea. Eu nu fac o competiție politică, noi facem o competiție electorală.

Eu, primar a două sectoare, de 30 de ani în Administrație, și Gabriela Firea primar general. Am făcut niște lucruri. Cetățenii țin contabilitatea noastră a celor care au făcut, nu pot să intru în competiție cu cineva care învață alfabetul administrației, astăzi.

Citeşte şi: Primarul sectorului 4 Daniel Băluță a trădat PSD și va candida din partea lui Piedone și Voiculescu

E foarte bun, e doctor, e profesor universitar, e perfect, dar învață alfabetul administrației. Ziceau «cu roaba, roaba, roaba», păi îl vedeți pe vreodată domnul doctor Cîrstoriu fără mânuși sterile sau fără mască?”.

Piedone a spus zilele trecute că i s-a cerut să-și retragă candidatura la Primăria Capitalei.

„Până în ultima clipă. Până la lansarea mea oficială mi-au spus să mă retrag din cursă, că e mai bine pentru mine. E mai bine pentru familie. Să știți că nu mă victimizez și n-am nevoie să vă spun astăzi lucrurile, dar lucrurile s-au întâmplat.

Foto: INQUAM PHOTOS / Sabin Cirstoveanu

Trăim în România! Şi nu numai telefoane, ci mesageri de la porumbei călători până la „știi, am auzit, se zice”. Pe mine nu mă interesează. Sunt exponentul nedreptății în România.

Citeşte şi: Piedone a vrut să cumpere panseluțe de 1.000.000.000. Newsweek i-a stricat ploile. Licitația anulată

Și nu mă victimizez că am stat un an și o lună în pușcărie degeaba pentru că a trebuit să fiu acarul Păun, să fie aruncat un nume pe scări la momentul „vreau guvernul meu”, a declarat edilul Sectorului 5.

El a spus în această seară, conform Digi24, că nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

„Cu asta dărâm și un mit, sau un zvon – faptul că Piedone se retrage. Nu, am respectat-o și o respect pe doamna Firea, din păcate au umilit-o. Cum să-mi zică mie azi, dacă era vreun blat între mine și Ciolacu...

Eu nu mă retrag, repet nu mă retrag. Chiar dacă pe culuarele PSD-ului se retrage Piedone că gata am scăpat de Firea, ne-am făcut culaor. Nu am făcut jocul nimănui, ma vedeți pe mine vreo păpușă?~, a declarat Piedone.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te