Daniel Buda (PNL): „Acolo unde sunt administraţii liberale performanţele au fost de excepţie”

DE Alin Crișan | Actualizat: 10.04.2024 - 20:01
Daniel Buda (PNL): „Acolo unde sunt administraţii liberale performanţele au fost de excepţie” - Foto: Facebook/ Daniel Buda

Daniel Buda a declarat că cifrele scot în evidenţă că acolo unde sunt administraţii liberale, performanţele din perspectiva absorbţiei fondurilor europene au fost de excepţie.

SHARE

Europarlamentarul Daniel Buda (PNL) a declarat, miercuri, că cifrele scot în evidenţă că acolo unde sunt administraţii liberale, performanţele din perspectiva absorbţiei fondurilor europene au fost de excepţie. El a precizat că sunt nişte realităţi care îi dor pentru că s-ar bucura să avem de-a face cu o creştere a investiţiilor în toată România.

Daniel Buda (PNL): „Acolo unde sunt administraţii liberale performanţele au fost de excepţie”

Europarlamentarul Daniel Buda a fost întrebat în emisiunea România Politică dacă este de acord cu afirmaţia colegului său, Rareş Bogdan, care spusese că în judeţele conduse de PNL curge lapte şi miere iar în administraţiile social-democrate situaţia este diferită, cu câteva excepţii.

”Nu spun eu, nu spune Rareş Bogdan, o spun cifrele cifrele până la urmă şi o spun cu regret, să ne înţelegem. O spun cifrele care scot în evidenţă că acolo unde sunt administraţii liberale, performanţele din perspectiva absorbţiei fondurilor europene au fost de excepţie. Asta este realitatea. Sunt nişte realităţi care pe undeva să ştiţi că ne dor pentru că toţi suntem români, ne-am bucura să avem de-a face cu o creştere a investiţiilor în toată România, dacă discutăm de autostrăzi, de spitale”, a declarat Buda.

”Ne interesează să modernizăm şi să dezvoltăm România în foate regiunile ei, pentru că până la iurmă vobim de nişte bani pe care România îi are acum la dispoziţie şi nu o să mai avem aceşti bani în viitorul apropiat pentru că vor veni alte provocări la nivelul UE”, a mai spus eurodeputatul PNL.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat marţi, la Buzău, că acolo unde sunt liberali la conducerea judeţelor curge lapte şi miere iar acolo unde sunt socialişti, situaţia e diferită, cu câteva excepţii.

El le-a transmis liberalilor buzoieni să vorbească în fiecare casă, în fiecare loc, în fiecare piaţă, în fiecare târg, cafenea şi la fiecare ieşire publică despre domnul general Nicolae Ciucă şi să îi convingă pe buzoieni de ce preşedintele PNL este opţiunea cea mai bună pentru a conduce România în următorii 5 ani de zile.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 1

Lucid Alegatoru 12 aprilie 2024 21:50
#1

Curge lapte și miere, dar numai pentru ei. Ca doar de aia ii repropun pe penalii Dumitrescu, Chirica, Alexa și restul satrei
Rareș circarule, onorata batistuta, cum rămâne cu eliminarea pensiilor speciale in 30 de zile?

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te