Dan Barna pierde și ultimul teritoriu unde USR făcea legea: Facebook

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 30.08.2021 - 15:49
Dan Barna pierde și ultimul teritoriu unde USR făcea legea: Facebook. Foto pagina Fb Dan Barna

Facebook a fost rețeaua socială care în ultimii patru ani a fost dominată de electoratul dur al USR. Nici un critică la adresa partidului nu rămânea taxată de sute de comentatori, iar unele postări erau șterse de FB în urma raportărilor de la fanii formațiunii.

SHARE

Scăderea de popularitate a lui Dan Barna, actualul lider al USR PLUS și vicepremier al României, este în scădere continuă, iar acest lucru este vizibil chiar și într-unul dintre teritoriile unde formațiunea era apărată cu fanatism de susținătorii săi: Facebook.  

În ultimii patru ani, nici o critică, oricât de justificată sau bine argumentată, la adresa USR PLUS nu scăpa taxată de sute de comentatori. Principiul după care s-au ghidat oamenii noi era vechi: „nu ești cu noi, ești împotriva noastră”. 

Pe Facebook, au fost tolerați de restul comentatorilor doar cei care laudă USR PLUS. Dar nici asta nu era o garanție, căci dacă azi lăudai noul partid, dar mâine îndrăzneai să atragi atenția unei probleme, erai de asemenea „linșat virtual” de către cohortele de utilizatori care au transformat un partid politic într-o religie. 

Citește și: VIRAL Fotografia libertății: o fetiță afgană evacuată din Kabul, pe un aeroport din Belgia

Lucrurile s-au schimbat o dată cu intrarea USR PLUS la guvernare, dar mai ales pe măsură ce miniștrii și parlamentarii formațiunii nu și-au îndeplinit mare parte dintre promisiunile făcute în campania electorală. 

Astfel s-a ajuns la momentul în care anunțul de candidatură al lui Dan Barna pentru un nou mandat în fruntea USR PLUS a fost însoțit de peste 1.900 de comentarii din partea utilizatorilor Facebook, dintre care cele mai multe negative.

„Dan Barna ,adio la mandatul care vine .Nu te mai susținem!”

„Domnule Barna sper sa lăsați pe altcineva în locul dumneavoastră. Vorbele sunt una faptele altele. Am votat USR dar nu pe domnia ta președinte.”

„De ce vorbiti de parca ati fi in opozitie?Cum v-ati implicat in campania de vaccinare,doar raspundeti de sanatate in calitate de vicepremier?”

„Ești un politician de cauciuc, un simulacru, o nulitate împinsă în față. Această postare de o demagogie tristă, este măsura a ceea ce ești: o secătură!”

„Dan Barna,unde este “ România fără hoție”= pensii speciale? Sunteți “ altfel” ? Vezi filiala Calarasi( de exemplu)! Succes! Mergeți așa și s-ar putea sa ajungeți precum partidul DD!”

„Am sperat ca initiativa "Fara penali in functii publice" sa fie finalizata.. Pacat de atata energie si resurse investite”

„In afara de politica si fonduri europene, ce experiența mai ai, domnule bârna ? Știu. Nimic! Zilch! zero! Vorbe goale!”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te