Codrin Ștefănescu s-a întors la „ciolan”. În iunie, spunea că Dăncilă nu are caracter

DE Octavia Constantinescu, Octavia Constantinescu | Actualizat: 13.11.2019 - 14:09

După ce a bălăcărit-o în toate felurile, Codrin Ștefănescu a acceptat să redevină secretarul general adjunct al PSD-ului condus de Dăncilă.

SHARE

Imediat după arestarea lui Liviu Dragnea (27 mai 2019), Codrin Ștefănescu (atunci secretarul PSD) a acuzat faptul că mulți ciolegi de partid s-au dezis de fostul lider

Întrebat dacă-l deranjează îndepărtarea unor oameni apropiați de Liviu Dragnea în partid, social-democratul Codrin Ștefănescu a răspuns: ”Nu putem vorbi despre oameni care au fost apropiați de Liviu Dragnea și oameni care au fost mai puțin apropiați, că și primul-ministru a fost apropiat de Liviu Dragnea, doar a fost propunerea lui de prim-ministru. Sunt oameni în Guvern care au fost apropiați de Liviu Dragnea, sunt oameni în partid, dintre președinții de organizații județene. Pe mine m-a șocat faptul că unii dintre colegii mei au uitat de Liviu Dragnea fix în ziua în care a primit condamnarea, s-au delimitat de un om care a avut un rol important în viața lor și inclusiv în viața lor politică instantaneu și asta m-a șocat, nu mi-a venit să cred lucrul ăsta.

Eu nu m-a delimitat (...). M-a surprins lipsa de caracter a unor colegi de-ai mei apropiați, în ceea ce privește poziționarea lor față de situația în care se află Liviu Dragnea”, potrivit RFI.

Ținta lui Ștefănescu a fost și Dăncilă care nu a plâns mult după Dragnea și, curând, i-a luat locul.

Apoi, a acuzat-o pe Dăncilă că și-a făcut „pârtie” spre candidatura la președenție. „Fifor si Teodorovici au renuntat la candidatura pentru prezidentiale! Ca sā fie bine si sā nu se supere unii si altii. Cā atunci e de rāu. Plesoianu si Firea nu sunt bāgati in seamā. Cicā sunt obraznici si aduc prejudicii grave de imagine”, a spus Ștefănescu vara aceasta.

Ieri, Codrin Ștefănescu și-a gsit un nou stăpân, fix în persoana Vioricăi Dăncilă care l-a făcut secretar general adjunct.

Apoi a început odele pe Facebok:

”Zic unii cā in seara asta a fost o sedintā cu scântei la PSD. E posibil si asta. Insā dupā aceastā intâlnire am plecat cu totii mult mai hotārâti pentru turul doi. Mult mai uniti. Mult mai nervosi. Mult mai implicati. Abia acum incepe adevārata bātālie!”, scrie Codrin Ștefănescu.

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.