Ciucă: „Noi, liberalii, trebuie să ne ghidăm după un singur principiu: ceea ce spunem, să şi facem”

DE Alin Crișan | Actualizat: 17.11.2023 - 18:45
Ciucă: „Noi, liberalii, trebuie să ne ghidăm după un singur principiu, ceea ce spunem să şi facem” - Foto: Facebook/ Imagine cu caracter ilustrativ

Nicolae Ciucă a declarat la Regionala OFL Oltenia, de la Drobeta Turnu Severin, că liberalii trebuie să se ghideze după un singur principiu: ”Ceea ce spunem, să şi facem”.

SHARE

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis, vineri, la Regionala OFL Oltenia, de la Drubeta Turnun Severin, că liberalii trebuie să se ghideze după un singur principiu: ”Ceea ce spunem să şi facem”.

Ciucă: „Noi, liberalii, trebuie să ne ghidăm după un singur principiu: ceea ce spunem, să şi facem”.

”Tot ceea ce ne angajăm să şi îndeplinim, iar atunci când nu am reuşit să recunoaştem. Pentru că e nevoie de onestitate pentru a primi încredere”, a mai spus liderul liberal.

”Dialogul cu femeile liberale este întotdeauna o sursă incredibilă de energie şi idei. La Regionala OFL Oltenia, le-am transmis celor peste 800 de doamne prezente că au un rol esenţial în modelarea viitorului României şi în sprijinirea familiilor şi comunităţilor.

Citește și: Ciucă: „În coaliţie au fost clarificate elementele finanţării Legii pensiilor”

Le-am spus că noi toţi, liberalii şi bărbaţi şi femei trebuie să ne ghidăm după un singur principiu: Ceea ce spunem să şi facem.

Tot ceea ce ne angajăm să şi îndeplinim, iar atunci când nu am reuşit să recunoaştem. Pentru că e nevoie de onestitate pentru a primi încredere”, a scris preşedintele PNL.

Nicolae Ciucă a arătat că, în regiune, reprezentantele OFL au arătat că pot.

”Avem femei în roluri de conducere, inclusiv în funcţii de primar, parlamentar sau subprefect.

Sunt convins că o mai bună reprezentare a doamnelor liberale pe listele electorale de anul viitor - ceea ce PNL şi-a asumat - înseamnă politici mai bune pentru toţi românii”, a subliniat liderul PNL.

”Într-o societate echilibrată, perspectivele diversificate duc la soluţii mai bune, incluzive şi la o Românie care prosperă în toate domeniile.

Citește și: Rareș Bogdan: ”Nicolae Ciucă este candidatul PNL la prezidențiale"

Am mare încredere în implicarea OFL în tot ce ţine de bunăstarea comunităţilor din România, iar cel mai recent proiect al lor care se află în consultare publică este un astfel de exemplu. 

Organizaţiile Femeilor Liberale din întreaga ţară au reuşit să strângă peste 150.000 de semnături de susţinere pentru protejarea copiilor în mediul online.

Iar pentru acest lucru o felicit pe preşedinta OFL, Nicoleta Pauliuc şi pe toate doamnele liberale şi le urez să ajungă chiar la un milion de semnături!”, a mai transmis liderul PNL.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te