Ciucă despre Ciolacu: Ridicolul vine din insistenţa lui de a purta dezbateri despre cărţi

DE Florin Budescu | Actualizat: 09.08.2024 - 19:03
Ciucă despre Ciolacu: Ridicolul vine din insistenţa lui de a purta dezbateri despre cărţi - Foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă
Ciucă despre Ciolacu: Ridicolul vine din insistenţa lui de a purta dezbateri despre cărţi - Foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă

Ciucă despre Ciolacu: Ridicolul vine din insistenţa lui de a purta dezbateri despre cărţi. Schimbul de replici dintre liderul PNL, Nicolae Ciucă şi premierul Marcel Ciolacu continuă.

SHARE

Ciucă despre Ciolacu: Ridicolul vine din insistenţa lui de a purta dezbateri despre cărţi. Schimbul de replici dintre liderul PNL, Nicolae Ciucă şi premierul Marcel Ciolacu continuă înteţit.

”Ridicolul situaţiei vine din insistenţa lui Marcel Ciolacu de a purta dezbateri despre cărţi. Tragicul vine din situaţia de la Spitalul Pantelimon”, afirmă Nicolae Ciucă.

Ciucă despre Ciolacu: Ridicolul vine din insistenţa lui de a purta dezbateri despre cărţi

El îi cere prim-ministrului să se aplece asupra problemei, ”nu să vorbească despre cărţi şi marketing politic”. Nicolae Ciucă a reacţionat, vineri după-amiază, la ultimele atacuri ale preşedintelui PSD.

”Am citit postarea-replică a «colegului» Marcel Ciolacu. Dacă ar fi să-i răspund în acelaşi fel, aş putea spune că nu cred că a citit-o înainte de a fi postată.

Nu o fac pentru că nu vreau să alimentez starea de nervozitate a unui premier PSD pus în faţa unor situaţii care implică termenul de MALPRAXIS”, a scris pe Facebook Nicolae Ciucă.

Citeşte şi: Ciucă: „Nu avem pregătirea necesară să implementăm impozitarea progresivă”

Acesta a adăugat că ”ridicolul situaţiei vine din insistenţa lui Marcel Ciolacu de a purta dezbateri despre cărţi”.

”Tragicul vine din situaţia de la spitalul Pantelimon relevată de anchetă, care, o repet, cere acţiuni şi responsabilitate guvernamentală. Insist ca premierul să se aplece asupra problemei, nu să vorbească despre cărţi şi marketing politic.

Are o criză uriaşă de gestionat”, a scris Nicolae Ciucă, pe reţeaua de socializare.

Replica lui Nicolae Ciucă vine după ce liderul PSD Marcel Ciolacu i-a transmis că jignirea nu înseamnă deloc onoare, la fel cum nici ”jocul de glezne sau proba de panotaj - viteză nu sunt probe olimpice”, nici măcar în politică.

Citeşte şi: FOTO Marcel Ciolacu a votat la Buzău. „Am votat româneşte”

”Îi recomand domnului Ciucă să scrie mai mult la vestita sa carte şi mai puţin pe reţelele sociale. Altfel, riscă să aibă mai multe panouri publicitare decât pagini la această ”Capră cu trei iezi” liberală de 2 milioane de euro”, a scris Ciolacu, pe Facebook, conform News.ro.

Totul - după ce Ciucă a dat o replică ironică afirmaţiilor liderului PSD despre cartea sa şi i-a făcut şi recomandări referitoare la abordarea scandalului pacienţilor decedaţi de la Spitalul Pantelimon.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te