Ciprian Ciucu (PNL), primarul Sectorului 6, este dezamăgit de Nicuşor Dan. "Nu mai avem comunicare"

DE Florin Budescu | Actualizat: 29.01.2024 - 10:03
Ciprian Ciucu (PNL), primarul Sectorului 6, este dezamăgit de Nicuşor Dan. "Nu mai avem comunicare" - Foto: INQUAM PHOTOS / George Călin

Ciprian Ciucu (PNL), primarul Sectorului 6, este dezamăgit de Nicuşor Dan. "Nu mai avem comunicare". Edilul a vorbit despre relația pe care o are cu primarul general al Capitalei.

SHARE

Ciprian Ciucu (PNL), primarul Sectorului 6, este dezamăgit de Nicuşor Dan. "Nu mai avem comunicare". Edilul a vorbit despre relația pe care o are cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Ciucu spune că este dezamăgit de comunicarea insuficientă cu edilul general și de faptul că acesta „nu doar că nu m-a ajutat la proiectele de care aveam nevoie, dar mi le-a blocat”.

Ciprian Ciucu (PNL), primarul Sectorului 6, este dezamăgit de Nicuşor Dan. "Nu mai avem comunicare"

„Cred că a fost o influență pe-acolo din partea partidului domnului Orban”, a mai spus Ciucu. "Primarii de sector se plâng că nu le răspunde la telefon și că e foarte greu de colaborat cu domnia-sa", a adăugat edilul.

"Împreună cu Nicușor Dan, am fost în campanie și, după ce am câștiga alegerile, ca președinte PNL București, chiar dacă a susținut-o pe contracandidata mea de atunci, doamna Violeta Alexandru, m-am dus la dânsul și am spus:

„OK, ce a fost a fost, este politică, să facem echipă, să ne concentrăm pe București. Să stăm împreună să gândim reformele importante pentru București”.

Citeşte şi: Demisia lui Ciprian Ciucu anunță un candidat comun PSD- PNL la Primăria Capitalei

Am fost chiar entuziasmat, pentru că aveam undeva la trei ani în față, să mișcăm lucrurile cu adevărat. Am fost foarte foarte entuziast și am mers cu sufletul cât se poate de deschis, la domnia-sa.

Ce a urmat după aceea m-a luat complet prin surprindere, pentru că, cât am fost eu președinte PNL București, consilierii generali PNL i-au votat toate proiectele.

N-ați auzit de vreun blocaj, la nivelul PMB, niciodată. Și inclusiv eu i-am convins – „Votați-i proiectele omului, are nevoie de majoritate, lăsați-l să-și facă mandatul” - și m-am impus în fața lor și le mulțumesc pentru acele momente.

Citeşte şi: Ciprian Ciucu continuă să-l vâneze pe Nicușor Dan: „Șase scânduri dintr-o bancă au ajuns pe șantier”

PNL nu are o datorie morală față de Nicușor Dan în acest moment, pentru că i-a susținut permanent proiectele, a votat tot ce a vrut domnia-sa", a detaliat Ciprian Ciucu, conform Digi24.

Mai mult, și-a asumat anumite politici, cum ar fi ce se întâmplă pe zona de parcări, "ceea ce este revoluționar, din punctul meu de vedere", a explicat Ciucu.

Cu toate că nu a avut nici un fel de problemă în Consiliul General, "cu toate că nu i-am creat nici un fel de probleme, știți vorba aceea – e nevoie de doi, ca să dansezi – degeaba se duce cineva și face invitații, dacă celălalt nu este receptiv", a subliniat primarul Sectorului 6.

"Răspunsul a fost, din păcate, și aici e marea mea dezamăgire, că nu doar că, cumva, nu m-a ajutat să implementez proiectele de care aveam nevoie – de avize de construire ș.a.m.d., dar mi le-a blocat, acesta e adevărul", a concluzionat Ciprian Ciucu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te