Candidatul PNL la primăria Bragadiru, susținut de Piedone Popescu, primarul penal al Sectorului 5

DE Mircea Marian | Actualizat: 07.06.2021 - 11:19
Candidatul PNL la primăria Bragadiru, susținut de Piedone Foto: Captură video

Candidatul PNL la primăria Bragadiru, omul de afaceri Gabriel Lupulescu, a postat pe contul său de Facebook o filmare în care primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunță că îl sprijină. Alegerile locale parțiale vor avea loc la 27 iunie.

SHARE

Popescu Piedone este condamnat la opt ani și jumătate de închisoare în dosarul Colectiv, însă a făcut apel la sentință.

În Bragadiru, fostul primar liberal Cimpoeru a fost condamnat la 56 de luni de închisoare pentru nu mai puțin de trei infracțiuni. Edilul a fost găsit vinovat pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale și două infracțiuni de complicitate la fals intelectual, fapte făcute în perioada 2015-2017. Cu toate că se știa de acest proces și de faptul că în faza de fond a procesului, judecată la Cornetu, Vasile Cimpoeru fusese condamnat la 2 ani si 4 luni închisoare cu suspendare, acesta a fost reales, în 2020. 

Candidatul PNL la primăria Bragadiru, susținut de Piedone

În clipul postat pe Facebook de candidatul PNL Gabriel Lupulescu, Piedone spune că soacra sa locuiește în Bragadiru și că speră ca administrațiile locale din Sectorul 5 și Bragadiru să își dea mâna în folosul cetățenilor.

CITEȘTE ȘI: Medicul Cherecheș, fost consilier al lui Voiculescu, desființează campania pro-vaccinare a USRPLUS

”Soacra mea stă în Bragadiru și la radio vârsta a treia, ești top. Nu știu ce faci, dar acolo e corason (N.Red: “inimă“, în spaniolă)”, spune Piedone.

Primarul Sectorului 5 îi propune lui Lupulescu să pietruiască un drum care ocolește Șoseaua Alexandriei, strada Drăganului, și unește acest sector de Bragadiru, dar este în administrarea primăriei Capitalei. 

CITEȘTE ȘI: Călăuza Alinei Bica l-a dat de gol, în Italia, pe interlopul care spunea că-i dă droguri lui Smiley

Liberalul Lupulescu este om de afaceri și dezvoltator imobiliar. În 2009, numele lui Gabriel Lupulescu a ajuns și în presa mondenă. Cancan scria, în acel an, că Lupulescu (poreclit ”Beton” pentru afacerile imobiliare pe care le are) este proprietarul unui Maybach unicat în România. A plătit la acea vreme pentru el 480.000 de euro, alegând să plătească totul cash.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.