Alegerile interne în organizaţia PNL Bârlad, anulate. Se reia scrutinul

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 21.06.2021 - 17:25
Alegerile interne în organizaţia PNL Bârlad, anulate. Se reia scrutinul. / Foto: monitoruldevaslui.ro

Reprezentanţii conducerii PNL Bârlad, desemnaţi la alegerile interne de săptămâna trecută au solicitat luni tuturor liberalilor din Bârlad să nu se prezinte pe 22 iunie la noile alegeri.

SHARE

Alegerile din filială au fost contestate şi invalidate după o decizie a conducerii organizaţiei judeţene a PNL.

„Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, prin care se încearcă dezinformarea membrilor PNL Bârlad şi a simpatizanţilor, vă aducem la cunoştinţă că în data de 16.06.2021, în perfectă legalitate, a avut loc şedinţa de alegeri de nivelul Organizaţiei PNL Bârlad, preşedinte, vicepreşedinţi, membri, trezorier.

Citește și: Preşedintele interimar PNL Neamţ, Eugen Ţapu-Nazare: George Lazăr şi Florin Cîţu sunt opţiunile mele

Cei care cred în valorile liberalismului, rugăm să nu dea curs solicitării de a participa la un simulacru de şedinţă convocată ilegal. PNL Bârlad este organizaţia cu cele mai bune rezultate din judeţ, la nivelul municipiilor şi oraşelor, obţinute la alegerile locale şi parlamentare.

Pentru a putea susţine în continuare proiectele domnului primar şi ale consilierilor liberali, avem obligaţia morală de a face front comun în toate demersurile.

Nu vă prezentaţi marţi, 22.06.2021, la adunarea convocată ilegal de către unele persoane care nu susţin interesele Organizaţiei PNL Bârlad şi ale municipiului Bârlad”, potrivit unui mesaj postat, luni, pe pagina de Facebook a organizaţiei PNL Bârlad. 

Citește și: VIDEO În crose de golf să ne batem: șoferul unui BMW i-a dat o „lecție” unui Logan

Scrutinul anulat, câștigat de Dumitru Borol

Pe 16 iunie au fost alegeri interne la PNL Bârlad, iar în competiţie pentru şefia filialei au intrat Dumitru Borol, primarul oraşului şi Iulian Groza. Un număr de 88 de voturi a obţinut Boroş, iar Groza a primit voturile a doi liberali şi două voturi au fost nule. Alegerile au fost apoi contestate şi a fost invocat faptul că nu au fost trecuţi unii membri ai PNL pe convocator. 

Prin urmare, scrutinul a fost invalidat, printr-o decizie a liderului PNL Vaslui Nelu Tătaru şi a fost anunţată o nouă întrunire pentru alegeri interne. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.