VIDEO În crose de golf să ne batem: șoferul unui BMW i-a dat o „lecție” unui Logan

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 21.06.2021 - 17:03
În crose de golf să ne batem: șoferul unui BMW i-a dat o „lecție” unui Logan. / Foto: captură video

Sindicatul polițiștilor Europol a postat pe Facebook o înregistrare video a unui incident incredibil din trafic, demn de filmele de acțiune, petrecut duminică seara, în jurul orei 21.00, pe Șoseaua Colentina din București.

SHARE

În imagini se vede cum un BMW alb blochează o Dacia Logan pe mijlocul Șoselei Colentina, pe bada a doua, în zona intersecției cu Șoseau Fundeni. Șoferul BMW-ului se dă jos cu o crosă de golf și sparge geamul șoferului Logan-ului, după care îi aplică și o „lecție” directă. 

Între timp, prietena/soția/partenera șoferului BMW-ului sare și ea din mașină și se apucă să dea cu piciorul în Logan, rupându-i oglinda exterioară de pe dreapta. 

Citește și: Om de ştiinţă rus, arestat în Germania. Este suspectat de spionaj

Sindicatului Europol notează că, cel mai probabil, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate.

”Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile. Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Sindicatul Europol.

Citește și: Reghecampf Jr, 12 ani: Când tatăl meu va plănui un divorț înseamnă că nu mai este tatăl meu

Ce spune Poliția

În seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București - Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. În fapt, în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta își rezervă dreptul de depune plângere, în termenul legal.

Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.