De la „Măi, animalule!”, la „Măi, heterosexualule!”

DE Mihai Duță | Actualizat: 30.12.2021 - 20:49

Personajul George Simion este evoluția firească a lui Ion Iliescu pentru că „Măi, heterosexualule!" este doar evoluția firească pentru „Măi, animalule!"

SHARE

Când pozezi în brigadierul răzvrătit și-i tot dai cu patriotismul, dar te închini la ruși, nu e forte greu să iei foc atunci când cineva te face heterosexual.

„Nu mai minți, porcule", al lui George Simion este doar o personalizare pentru „Măi, animalule". Spre deosebire de Iliescu, Simion simte nevoia să spună clar despre ce animal e vorba.

Și chiar dacă Simion a stat aproape o zi ca să găsească o scuză și-a scos-o p-aia cu plastografia, mulți dintre adepții lui sunt furioși că cineva și-a permis să-l facă pe eroul lor heterosexual. 

De reținut este că liderul AUR n-a putut să rostească „fake news", pentru că asta face el toată ziua, și-a spus „plastografie", care înseamnă falsificarea semnăturii de pe un document, nicidecum o trolare pe Facebook. 

De asta nici nu m-ar mira ca George Simion să se fi supărat pe bune c-a fost făcut heterosexual. Dacă s-ar fi consultat cu Șoșoască, ea i-ar fi spus că nenorocirea asta se transmite pe trei generații, și chiar ar fi avut dreptate.

Atunci când îți bați joc de proprii votanți, speculându-le fricile și lipsa de informare, e de așteptat ca, la un moment dat, să cazi în propria-ți plasă.

Cum simțul umorului e o dovadă de inteligență, lipsa acestuia ni-l dă pe George Simion.

În 1992, Ion Iliescu răbunfea și-și striga frustrarea că scăpaseră prea mulți oameni nebătuți în mineriadele pe care le susținuse. 

„Măi, animalule", a fost chintesența gândirii unui Ion Iliescu în putere, impregnat cu disciplina comunistă și convins că tinerii care nu-s de acord cu el sunt sub influența dușmanului de clasă și trebuie să fie călcați în picioare.  

Acum, replica lui Simion, „Nu mai minți, porcule", ne arată tuturor titanica-i gândire de patriot. Pentru chestia asta, Ion Iliescu îl făcea membru PCR pe loc și-l invita să-i facă și cinste cu o votcă la ruși, acolo de unde amândoi își trag puterea. 

Desigur, vine apoi dușmanul de clasă, plastograf și obligatoriu din USR. Pentru că, la fel ca tătucul Iliescu acum 30 de ani, și Simion crede că oamenii care nu-s de acord cu el sunt împotriva lui și trebuie să fie eliminați.

"Vă mulțumesc pentru ce ați demonstrat și în aceste zile, că sunteți o forță puternică, cu o înaltă disciplină civică, oameni de nădejde și la bine, dar mai ales la greu".

Nu, n-a spus-o George Simion la ultimul miting anti-mască, a spus-o Ion Iliescu în 1990 când le-a mulțumit minerilor pentru că bătuseră studenții și devastaseră centrul Capitalei.

Așadar, „Măi, heterosexualule" este o evoluție firească, dacă ne raportăm la zilele noastre și la câmpii pe care-i bate un șoarece oțărât, care caută să se urce cât mai sus pe cașcaval.

„Măi, heterosexualule" i se potrivește perfect lui George Simion. Așa să-i rămână numele!

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te