Daea, demisia!

DE Silviu Sergiu | Actualizat: 26.07.2018 - 18:58

Nu există nicio justificare pentru ultima declarație a ministrului Agriculturii, Petre Daea. O declarație revoltătoare, dezgustătoare, abominabilă!

SHARE

„Nu există antidot, nu există vaccin, nu există medicamente, singura metodă este sacrificarea. Porcii se incinerează, este o muncă extraordinară. Acolo este ca la Auschwitz. Efective de porci care se asomează, trec în partea cealaltă şi se pun pe foc, o fac medicii veterinari care sunt la limita rezistenţei, să stai cu 2000-3000 de porci care trebuie sacrificaţi zilnic”.

Ce resorturi au făcut posibilă o astfel de afirmație venită de la un demnitar de rang înalt? Nu poate fi vorba doar de lipsă de resurse intelectuale. De prostie, mai concret spus. 

Nu-ți trebuie multă minte ca să realizezi că nu poți face o paralelă între asomarea unor porci afectați de pestă porcină și moartea unor oameni nevinovați, uciși cu bestialitate la ordinul unui dement. Și, pe deasupra, să compari cele două situații într-o notă admirativă...

Dacă ai un pic de empatie față de tragedia unor semeni este suficient să nu faci astfel de declarații. Nu neg că Petre Daea este un limitat. Are toate semnalmentele. Cred, însă, că este vorba de mult mai mult. Cred că avem de a-face cu o lipsă de empatie specifică psihopaților!

Individul este o cutie de carton. Goală! Fără creier, fără suflet. Goală!

Locul unor astfel de indivizi nu e în politică, ci la cursurile de reeducare!

Comentarii

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.