Cum se ia „placheta 666”. Efecte perverse, pardon, adverse

DE Mihai Duță | Actualizat: 28.12.2020 - 18:30

Se iau două lingurițe de „plachetă 666” sau, dacă le aveți sub formă de pastile, se rupe placheta în două și se ia dimineața și seara. Neapărat pe jilț aurit care, se știe, gonește săracii ăia de microbi.

SHARE

Asta e rețeta Becali. Se ia până când ajungi la ATI . Pentru operații se fac programări la Palat, la dr. Luțu.

Cu atâtea contraindicații și efecte adverse, cine mai are nevoie de vaccin când există Gigi?

Citește și

Ce este o șoșoacă

Cum mi-e cam frică să înghit plachete, am auzit că se digeră greu, zic hai să ma uit și eu pe prospect la contraindicații, la efecte adverse, chestii din astea, să nu încep să tai cu flexul aiurea.

„Reacții adverse

·       sângerare (sângerare nazală, sângerare a gingiilor, puncte roşii sub piele etc.)

·       reacţii alergice cum sunt erupţie pe piele, episod brusc de astm bronşic sau umflare a feţei, însoţite de respiraţie dificilă

·       dureri de cap, ameţeli, senzaţie de pierdere a auzului, tinitus (ţiuit în urechi) care, în general, indică supradozajul

·       sângerare cerebrală

·       dureri de stomac

·       sângerare gastrointestinală. Vezi pct. „Atenţionări şi precauţii”

·       creştere a valorilor serice ale enzimelor hepatice, în principal reversibilă la oprirea tratamentului, afectare a ficatului (în principal a celulelor ficatului)

·       urticarie, reacţii la nivelul pielii

·       sindromul Reye (tulburări ale conştienţei sau comportament anormal sau vărsături) la un copil cu o boală virală”

De groază, îmi spun, și mă mai uit o dată. Când colo, greșisem prospectul, nu știu pe ce-am apăsat, dar mă uitasem la reacțiile adverse ale banalei aspirine. Da, tot ce ați citit mai sus se referă la posibilele reacții adverse ale aspirinei. Vă puteți convinge aici.

Și-acum ce mă fac? Tocmai luasem două aspirine că mă durea capul. Oi fi înghițit cip d-ăla ieftin? Dacă află Gigi Becali?

Păi dacă vede Gigi prospectul aspirinei o s-o interzică și p-asta. După aia urmează pasta de dinți, paracetamolul și laptele praf.

Citește și

Mitropolitul Olteniei îi îndeamnă pe oameni să se vaccineze împotriva COVID

Când citești prospectele de la toate astea, îți dai seama că vaccinul anti-COVID e apă de ploaie. Puteți citi aici și despre posibilele reacții adverse ale noului vaccin.

Uite, mie nu mi-e frică de virus. Însă dacă vrem să scăpăm de toată situația asta, singură soluție e vaccinul. Așa cum a fost la toate marile epidemii. Asta mi-au spus toți medicii cu care am tot vorbit în ultima perioadă. Altfel, o să stăm în situația asta nenorocită încă multă vreme. Iar oamenii mor din cauza COVID, acum avem cu toții exemple de persoane cunoscute, sau rămân cu sechele, deci nu poți spune că nu trebuie făcut nimic.

Citește și

Marinescu: În Anglia s-au vaccinat un milion de oameni, nu a existat nicio reacție adversă notabilă

Chiar și viața unei singure persoane în vârstă e importantă, altfel nu mai suntem oameni. Spun asta pentru că tot aud: era bătrân, oricum murea.

Altfel, teama de a trăi în aceeași stare ca și până acum e mai mare decât teamă de a face vaccinul.

Vorba cuiva: ai mâncat parizer pe ziar tipărit cu plumb și zici că ți-e teamă de vaccin?

Dar, desigur, fiecare face cum crede, aici este vorba despre libertatea fiecăruia.

Citește și

O minciună care circulă pe Fb, demontată. Nu există legătură între laboratorul din Wuhan și Pfizer

Comentarii


© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.