Campania electorală PSD. Iresponsabilul Liviu Pop răspândește panică: medicii sunt decimați

DE Petre Bădică | Actualizat: 18.03.2020 - 10:21

Într-un moment foarte delicat, în care nervii oamenilor sunt întinși la maxim, senatorul PSD postează iresponsabil, texte în care lasă să se înțeleagă că guvernul ascunde gravitatea epidemiei de coronavirus.

SHARE

Liviu Pop este campionul absolut al prezențelor în mass media. Într-o analiză, Newsweek România a scris că fostul ministru al Educației participă și la două emisiuni tv pe zi chiar dacă subiectele nu au nicio tangență cu pregătirea sa profesională.

Pop este un profesor de matematică din Baia Mare cu un master la Arad (în timp ce era profesor la Baia Mare), care nu a participat la cursuri de specializare în străinătate, nu a interacționat cu mediul academic occidental.

A fost lider sindical.

Citește și: Pop a deschis restaurant cu nevasta lui Remeș

Ode lui Dragnea și Ponta

L-a slujit pe Ponta pe care l-a salvat desființând Comisia care a dat fostului premier verdict de plagiat.

Despre Liviu Dragnea a spus: „Liviu Dragnea, în momentul în care a preluat conducerea partidului, am câştigat aproape toate bătăliile… eu cred că în istoria lui nu a fost un preşedinte atât de puternic”.

Citește și: Pop, slugă la doi stăpâni

Astăzi, Liviu Pop este în prima linie a luptei electorale a PSD împotriva autorităților prin intermediul coronavirus. Liviu Pop este mai puțin interestat de sănătatea românilor. El urmărește să puncteze electoral de pe urma acestui moment delicat, exploatând frica populației.

După ce a defilat ca un „încurcă-lume” prin educație, coronavirusul l-a făcut, subit, pe Pop și specialist în medicină.

 „Guvernul trebuie să prezinte în mod transparent situația stocurilor de teste și modul în care acestea au fost folosite. PSD solicită autorităților să nu publice doar cazurile infectate, ci și testele efectuate. Este evident că dacă ai făcut teste puține, vei avea confirmări puține”, scrie Pop lăsând, pervers, să se înțeleagă că PSD moare de grija populației.

Populație, căreia, de 8 ani, îi tot promite spitale regionale și municipale. E destul o suspiciune neprobată, venită din partea unui senator, pentru a inflama lumea în vremuri de criză.

„Mesajul <<că e bine că avem puține cazuri>> e lovit de nulitate, dacă România se numără printre statele cu cele mai puține teste efectuate”. – altă „șopârlă” scrisă de Pop menită să sugereze că în România sunt mai multe cazuri decât spune guvernul.

Altă dovadă de iresponsabilitate marca Liviu Pop postată pe Facebook: „Nu s-au făcut achiziții de echipamente de protecție. Decimarea personalului medical din cauza lipsei de echipamente înseamnă să lași populația fără sprijin în fața epidemiei”, scrie senatorul.

Ce zice Dexonline:

DECIMÁ, decimez, vb. I. Tranz. 1. (De obicei despre războaie și despre epidemii; cu privire la colectivități) A ucide, a omorî în număr foarte mare. Trei regimente de infanterie au fost decimate la Fîntîna Albă. CAMILAR, N. I 39. 2. (La romani și în epoca feudală) A pedepsi o trupă de soldați, executînd pe unul din zece, ales prin tragere la sorți.

Pop scrie că, în România, sunt uciși medici în număr mare.

Liviu Pop ar face mai bine să ceară un punct de vedere oficial/ să facă interpelări. În cazul senatorului Pop, plătit cu mii de euro lunar din bani publici, avem pretenția la date oficiale, nu păreri.

Între Liviu Pop și polițistul care a infectat zeci de oameni cu coronavirus diferențele sunt prea mici. Îi unește o iresponsabilitate senină și iremediabilă.

Comentarii

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -