Traficantul Mizdron, prins după ce s-a îndrăgostit de o polițistă sub acoperire, refuză libertatea

DE Alin Crișan | Actualizat: 17.08.2022 - 20:29
Ionuț Toader alias Mizdron - Foto: Facebook/Ionuț Toader

Traficantul de droguri Mizdron nu a solicitat la Curtea de Apel București cererea de înlocuire a măsurii preventive, astfel că acesta rămâne în stare de arest, după ce a fost prins în flagrant de un agent DIICOT.

SHARE

Mizdron se afla în arest preventiv. În iulie, a contestat măsura arestului preventiv, dar instanța i-a respins-o și a fost menținut în arest.

Surprinzător, în august nu a mia contesta măsura arestului reventiv.

Complet: S1 complet de vacanţă Apel

„Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: Constată că apelantul-inculpat Toader Ionuţ-Viorel nu a formulat cerere de înlocuire a măsurii preventive.

În temeiul art.273, alin.3, Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

Pronunţată în şedinţa publică din data de 11.VIII.2022”, arată instanța.

Interlopul Ionuț Toader, zis Mizdron, este un traficant care aproviziona cu droguri personaje ale lumii mondene, dar și interlopi cunoscuți care frecvetează cluburile de lux din București și de pe Litoral.

Citește și: Elena Udrea: „Mă gândesc și eu să cer să fiu declarată nebună”

Ionuț Toader este un obișnuit al penitencierelor, unde a executat mai multe pedepse pentru fapte asimilate criminalității organizate. El este membru al clanului Sportivilor.

Potrivit unor surse judiciare, după destructurarea clanului bodyguarzilor, condus de Marian Bejan, Mizdron ar fi reușit, începând cu luna mai, să-și vândă nestingherit marfa în cluburi cunoscute din București, printre care Boa, Face, Fratelli sau Cayo.

Citește și: „Curierii” DIICOT au ridicat 11 kg de droguri și un pistol. Banda de traficanți din Cluj, „aspirată”

Printre clienții acestuia s-ar fi numărat inclusiv persoane publice, oameni de afaceri dar și unii interlopi cunoscuți care frecventau cluburile respective și care apelau, la rândul lor, la marfa traficantului din Berceni.

Pe timpul verii, spun anchetatorii, Mizdron a plecat la mare, la Mamaia, unde și-a stabilit piața de desfacere în clubul Breeze. Aici bărbatul a cunoscut o femeie misterioasă, care, în scurt timp, i-ar fi sucit mințile.

Citește și: Andra s-a plâns că soțul pune cariera pe locul 1, Măruță i-a oferit vacanța de vis: La „fir întins”

Acesta habar nu avea că tânăra este o polițistă antidrog, trimisă să-l bage la închisoare. Luni la rând, polițista a ținut legătura cu Mizdron, care, odată cu trecerea timpului a căpătat încredere oarbă în femeia respectivă.

Săptămâna trecută, acesta a acceptat chiar să facă afaceri cu ea și s-ar fi înțeles să-i vând cantitatea de 100 de grame de cocaină. Aceasta a fost și ultima lui tranzacție. Bărbatul a ajuns în fața procurorilor DIICOT care, joi, l-au prezentat instanței iar acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, conform Gândul. 

Citește și: Guvernul majorează salariile bugetarilor cu 150 de lei. Budăi: Echilibrăm situația cetățenilor

Pe pagina sa de Facebook, Ionuț Toader a postat un proces verbal în care DIICOT îi aduce la cunoștință că a vândtu unui colaborator droguri de mare risc în doua rânduri: cantitățile nete de 3,59 grame, respectiv 3,31 grame, cu sumele de 2000 de lei fiecare. 

Persoana căreia i-a vândut aceste cantități de droguri nu este polițista sub acoperire.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.