Andra s-a plâns că soțul pune cariera pe locul 1, Măruță i-a oferit vacanța de vis: La „fir întins”

DE Alin Crișan | Actualizat: 17.08.2022 - 19:22
Andra și Cătălin Măruță - Foto: Facebook/Andra

Andra Măruță s-a arătat nemulțumită de programul soțului ei, care muncește „prea mult” și îi dă cariera „peste cap”. Declarațiile au fost făcute în podcastul Deliei. După acestea, Măruță a luat inițiativă și a dus-o în vacanță pe artistă, la pescuit, în Delta Siretului.

SHARE

Andra a avut primul ei podcast, iar invitată a fost Delia. Cele două au vorbit despre carieră și familie, prilej cu care Andra și-a spus ”of-ul” în legătură cu emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: VIDEO Coloană imensă de HIMARS la Focșani. România, protejată de arma cea mai eficientă în Ucraina

Andra i-a mărturisit Deliei cât de mult o admiră pentru faptul că îmbină atât de bine cariera cu viața personală. Delia călătorește foarte mult, iar în timp ce Andra admira momentele imortalizate din vacanțele colegei sale de breaslă… a dezvăluit faptul că ea nu își poate planifica oricând escapade peste hotare sau chiar în țara noastră. Asta pentru că programul lui Cătălin Măruță nu îi permite acest lucru.

”Mi se pare că ai reușit și din perspectiva soțului, pentru că al tău e mai liber, e mai lejer cu programul. Și eu aș fi făcut la fel. Dar faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viața peste cap. Nu vreau sa spun ceva de rău despre emisiunea lui Cătălin, Doamne Ferește!

Citește și: „Curierii” DIICOT au ridicat 11 kg de droguri și un pistol. Banda de traficanți din Cluj, „aspirată”

Dar pe mine m-a încurcat treaba asta, mi-a dat un pic cu virgulă. Nu e ca la tine că soțul tău poate pleca oricând pentru o vacanță. Eu cumva simt nevoia să îmi fac curaj sa plec. Și când a avut COVID, Cătălin a făcut emisiunea de acasă. Îi place foarte mult ce face, dar e și workaholic”, a spus Andra, potrivit cancan.ro.

După ce Andra s-a plâns că Măruță muncește prea mult și nu au timp de o vacanță, acesta a pus în aplicarea operațiunea „fir întins”. I-a oferit vacanța mult visată artistei, la pescuit în Delta Siretului. 

Citește și: VIDEO Misterul Calvine: OZN de 30 metri sau avionul ultrasecret Aurora al SUA. Secret, până în 2076

Un loc în care un român ingenios a construit un complex turistic cu căsuţe lacustre, foarte liniştit şi boem, unde poţi pescui, te poţi relaxa şi unde sunt şi câteva opţiuni de distracţie în aer liber, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Cum vremea, însă, e cam capricioasă zilele astea, ploile au cam stricat planurile turiştilor, dar iată că, în această dimineaţă, un frumos curcubeu a colorat cerul acum senin.

Citește și: Interlopul Țiți din clanul Spaniolul creștea canabis acasă. Implicat într-o bătaie cu electroșocuri

Sub acest curcubeu, s-au fotografiat şi Andra şi Cătălin Măruţă, iar Andra s-a simţit inspirată să-i facă soţului său o declaraţie de dragoste: "Poate veni orice furtună, știu că întotdeauna voi vedea și un curcubeu când te am alături! ❤️🌈", a notat artista şi pe conturile sale de socializare, alături de câteva instantanee care să îngheţe acest moment special în timp.

Aşa cum ne-au arătat într-o înregistrare, şi de data aceasta Andra şi Cătălin îi au alături pe cei doi copii ai lor, Eva şi David, care îi ajută la pescuit, potrivit okmagazine.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te