VIDEO Expert OZN de la Pentagon: Americanii au epave de nave extraterestre. „Au aterizat pe Pământ”

DE Adina Mutăr | Actualizat: 13.06.2023 - 19:48
Americanii au epave de nave extraterestre (imagine cu rol ilustrativ)-Foto: smithsonianmag

Un expert OZN de la Pentagon afirmă că americanii au epave de nave extraterestre și încearcă să copieze tehnologia de navigație.

SHARE

Expertul OZN de la Pentagon David Grusch, care a condus departamentul de analiză a fenomenelor anormale inexplicabile (UAP), susține că americanii au recuperat epave de nave extraterestre.

Fostul oficial de informații David Grusch, 36 de ani, a susținut că SUA au nave de origine non-umană.

Expert OZN de la Pentagon: Americanii au epave de nave extraterestre. „Au aterizat pe Pământ”

Informațiile despre aceste vehicule spațiale ar fi ținute secret față de Congres, a spus Grusch pentru Debrief. 

Ofițerul a predat informații clasificate despre astfel de nave spațiale către Congres, dar a suferit represalii din partea oficialilor guvernamentali.

A părăsit guvernul la 7 aprilie 2023, după o carieră de 14 ani în serviciile de informații americane.

Jonathan Grey, un oficial al serviciilor secrete americane la Centrul Național de Informații Aeriene și Spațiale (Nasic), a confirmat existența „materialelor exotice” la Debrief, adăugând: „Nu suntem singuri. Ei au aterizat pe Pământ”.

Grusch a fost un ofițer de luptă decorat în cadrul USAF în timpul războiului din Afganistan și este veteran al Agenției Naționale de Informații Geospatiale (NGA) și al Oficiului Național de Recunoaștere (NRO).

Din 2019 până în 2021, a fost reprezentantul NRO la Grupul operativ pentru Fenomene Aeriene Neidentificate (UAP) din cadrul Pentagonului.

De la sfârșitul anului 2021 până în iulie 2022, el a fost coordonator al analizelor UAP la NGA și reprezentantul acesteia în grupul operativ.

A asistat la elaborarea Legii de autorizare a apărării naționale din 2023. 

Nick Pope, un fost oficial al Ministerului Apărării care a investigat OZN-urile pentru Guvernul britanic, a numit dezvăluirile lui Grusch „foarte semnificative”.

„Una este să scrii povești pe blogurile de conspirație și alta e să le spui la acest nivel, cu persoane din interior care ies în față.”

Grusch a oferit Congresului informații clasificate extinse

Grusch a oferit Congresului SUA și Inspectorului General al Comunității de Informații, un organ de supraveghere federal, „informații clasificate extinse” despre acest secret extrem al guvernului, a declarat el pentru The Debrief, un site de știri despre știință și tehnologie, potrivit Daily Mail.

Citește și: VIDEO Experți NASA s-au reunit prima dată pentru fenomenul OZN. Ce-au văzut astronauții

El a spus că a decis să iasă public pentru a oferi lumii un „șoc ontologic” (unul care să o facă să se gândească la natura ființei umane) și să îi aducă împreună pentru a „reevalua prioritățile”.

Într-un interviu ulterior cu site-ul NewsNation, el a mai declarat că Guvernul SUA a găsit dovezi ale vieții extraterestre în nave spațiale prăbușite.

Citește și: VIDEO Filmul unui OZN peste Orientul Mijlociu, în Congresul SUA. Pentagonul: „Imposibil de explicat”

Întrebat dacă există și dovezi ale existenței unor ființe extraterestre, Grusch a răspuns: „Ei bine, desigur, când recuperezi ceva care fie a aterizat, fie s-a prăbușit, uneori întâlnești piloți morți”, a spus el.

„Și, crezi sau nu, oricât de fantastic sună, este adevărat.”

Grusch a dat zeci de documente clasificate, și chiar fotografii, inspectorului general al Pentagonului.

Dar nu le-a putut arăta pe toate întregului personal din Comisia de Informații din Senat, deoarece unii nu au autorizațiile adecvate pentru astfel de secrete.

Militarii americani ar fi recuperat astfel de nave non-umane, iar specialiștii se străduiesc să înțeleagă și să copieze tehnologia de navigație, uneori cu succes.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te