VIDEO Amber Heard susține că soțul ei, Johny Depp, a agresat-o sexual cu o sticlă de lichior

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.05.2022 - 16:51

Actriţa Amber Heard, cunoscută din „Aquaman”, a izbucnit în lacrimi în timp le spunea juraților că fostul ei soţ Johnny Depp a agresat-o sexual cu o sticlă de lichior şi i-a ameninţat viaţa la scurt timp după ce s-au căsătorit.

SHARE

Depunând mărturie într-un proces pentru defăimare urmărit în întreaga lume, Heard a spus că l-a vizitat pe Depp în Australia la aproximativ o lună după nunta lor de la începutul anului 2015, atunci când filma cel de-al cincilea film „Piraţii din Caraibe”, conform Reuters.

Citește și: VIDEO Interlopul Bebino, dușmanul lui Mircea Nebunu, arestat pentru amenințări pe net și proxenetism

În prima lor seară împreună, a spus Heard, cina s-a transformat în ceartă. Depp, despre care a spus că era băut, a lovit-o de frigider şi a apucat-o de gât. 

Citește și: VIDEO Cum funcționează dronele americane Switchblade care identifică și elimină generali ruși

A agresat-o sexual cu sticla de lichior

Heard a spus că s-a eliberat şi s-a retras la etaj. Întorcându-se mai târziu în cămaşa de noapte, l-a găsit pe Depp încă treaz. Ea l-a rugat să mănânce, dar el a fost agresiv şi a aruncat cu sticle care se spărgeau în jurul ei. 

Depp i-a smuls cămaşa de noapte, a spus ea, a aruncat-o pe o masă de ping-pong înainte de a-i introduce o sticlă în vagin. La tribunal, actriţa a plâns cu suspine în timp ce descria episodul. Se gândea ca sticla să nu fie una din cele sparte. 

În timpul agresiunii, Depp repeta: „Te voi ucide”, a spus ea juraţilor.  „Am fost speriată. Tocmai mă căsătorisem cu el”, a declarat Heard.  Câteva luni mai târziu, înapoi în Los Angeles, Heard a spus că Depp i-a spart nasul şi i-a smuls bucăţi de păr într-o altă confruntare violentă. 

Depp spune că el a fost abuzat

Depp, 58 de ani, a depus mărturie în proces, precizând că nu a lovit-o niciodată pe Heard şi că ea este abuzatorul. El solicită 50 de milioane de dolari daune, sumă pe care a pierdut-o pentru că nu a mai avut contracte din cauza editorialului publicat de Heard în Washington Post în care îl acuză de agresiuni. 

Actriţa în vârstă de 36 de ani, care a jucat în „Justice League” şi „Aquaman”, a contra-atacat şi a cerut 100 de milioane de dolari. Ea afirmă că a suferit „violenţe fizice şi agresiuni” de la prima întâlnire şi în timpul căsătoriei lor tumultuoase care a durat doi ani, din 2015 până în 2017. 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.