VIDEO 85 de pasageri dintr-un avion și-au văzut moartea cu ochii după ce cabina s-a umplut de fum

DE Daniel Toșa | Actualizat: 18.10.2022 - 11:18
VIDEO 85 de pasageri dintr-un avion și-au văzut moartea cu ochii după ce cabina s-a umplut de fum - FOTO: twitter

85 de pasageri dintr-un avion au trăit clipe de coșmar după ce aproape s-au sufocat timp de 25 de minute în aeronava cuprinsă de un val gros de fum. Pasagerii au început să se roage la Dumnezeu să-i salveze, îndemnați de echipajul aeronavei.

SHARE

Pasagerii speriați au fost nevoiți să se chinuie să respire timp de 25 de minute după ce fumul a umplut cabina unui avion.

Scenele șocante au fost surprinse pe video la bordul avionului după ce acesta a decolat din populara stațiune de vacanță indiană Goa.

În timp ce alarmele de fum emit semnale sonore puternice în clip, o femeie poate fi auzită strigând în mod repetat "aplecați-vă, stați jos", în timp ce aprinde o lanternă pentru a ajuta călătorii de pe zborul SpiceJet SG 3735.

Unul dintre pasageri, Vivek Vishal, a declarat: "SpiceJet riscă viețile oamenilor. Ne-am sufocat timp de 25 de minute și nici măcar măștile de oxigen nu s-au desfășurat. Ar trebui luate măsuri stricte împotriva unei companii aeriene atât de neglijente".

Se crede că cel puțin 86 de persoane se aflau la bordul aeronavei, care a trebuit să efectueze o aterizare de urgență completă din cauza defecțiunii.

Citește și: Cel mai mare contractor al OMV Petrom, în insolvență. Povestea unui vechi conflict de interese

Potrivit rapoartelor locale, pasagerii au fost evacuați în scurt timp după aterizare în Hyderabad, India, unde pilotul a informat controlul traficului aerian despre incident.

S-a raportat că echipajul de la bord le-a spus pasagerilor să "înceapă să se roage" din cauza încercării care a provocat panică - afirmații pe care un purtător de cuvânt al companiei aeriene le-a negat.

Dar un alt pasager, Srikanth Mulupala, a afirmat: "Membrii echipajului ne-au spus să ne rugăm la Dumnezeu și să ne rugăm pentru familiile noastre - a fost umilitor. Mulți dintre pasagerii mei au intrat în panică și au început să țipe".

Citește și: EXCLUSIV 4.000 de copii, abandonați în primele 6 luni ale anului. De 5 ori mai puțini, adoptați

Unul dintre pasageri, al cărui nume nu a fost dezvăluit, susține, de asemenea, că echipajul i-a smuls telefonul și l-a forțat pe un alt pasager să șteargă orice fotografie și filmare a incidentului.

SpiceJet a susținut că fumul s-a datorat sistemului de aer condiționat de la bord și că echipajul lor a gestionat situația conform protocolului.

Cu toate acestea, un alt pasager susține că ceva nu a mers bine în baie: "Am auzit echipajul vorbind pe un ton scăzut după ce s-a întâmplat ceva și, în alte 20 și ceva de minute, fumul era peste tot în jurul nostru.

"Am simțit că ne sufocăm. Cu toate acestea, luminile au fost aprinse, iar echipajul ne-a cerut să nu ne părăsim locurile și să nu mai vorbim", potrivit dailyStar

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te