Vedetă de renume mondial trăiește acum tuneluri „bântuite” fără căldură, lumină sau apă curentă

DE Daniel Toșa | Actualizat: 04.02.2023 - 18:20
Vedetă de renume mondial trăiește acum tuneluri „bântuite” fără căldură, lumină sau apă curentă - FOTO: Facebook/Jenni Lee

Cândva una dintre cele mai faimoase staruri pentru adulți, Jenni Lee abia dacă mai poate fi recunoscută acum, după ce a decis să dea la o parte luxul și trăiește sub Las Vegas Strip, în tuneluri considerate „bântuite”, fără căldură, lumină sau apă curentă.

SHARE

Pe numele real Stephanie Sadorra, femeia de 40 de ani face parte dintr-o comunitate subterană secretă, supraviețuind fără căldură, lumină sau apă curentă alături de unele dintre cele mai vulnerabile și periculoase persoane din societate.

Jenni a devenit celebră ca model la vârsta de 19 ani, începând să filmeze reclame înainte de a filma primul ei film pentru adulți la 21 de ani.

Dar viața ei este complet diferită acum, când își împarte casa cu șobolani și scorpioni în cele 320 de kilometri de tuneluri considerate „bântuite” care șerpuiesc sub Las Vegas și faimosul Sunset Strip.

În august 2019, la trei ani de la ultimul ei film pentru adulți, Jenni a fost găsită din întâmplare trăind sub pământ de către o echipă de televiziune olandeză care filma în tuneluri.

Citește și: VIDEO Întârziată 5 ani, Autostrada Sebeș - Turda se prăbușește după 15 luni. Cost: 120.000.000€

La acel moment, ea se afla încă pe locul 119 în topul Pornhub al celor mai bune actrițe porno, avea zeci de mii de abonați și fusese vizionată de 130 de milioane de persoane.

Sursa FOTO: Facebook

Actrița, originară din Clarksville, Tennessee, le-a spus realizatorilor de documentare, care au dat peste ea din întâmplare, că a avut „un pic prea mult succes".

„De fapt, am devenit foarte faimoasă. Poate un pic prea faimoasă", a explicat ea. "Ar trebui să fiu încă în top 100 pe o listă undeva. Eram atât de sexy".

Citește și: Un miliardar din Belgia ar putea trimite sute de tancuri în Ucraina. De ce guvenrul nu este de acord

Jenni dispăruse cu adevărat din lumina reflectoarelor, singura ei sursă de vizibilitate provenind de la o lanternă, în timp ce se ghemuia într-un colț minuscul al casei sale.

No photo description available.

Cu toate acestea, în ciuda condițiilor dure din buncărul subteran, Jenni a explicat că noua ei realitate avea și avantaje.

„Sunt fericită, am tot ce am nevoie aici”

Ea a spus: "Nu este atât de dificil pe cât ați putea crede, toată lumea este foarte respectuoasă. Toată lumea este bună cu ceilalți, ceea ce nu cred că se prea găsește.

Jenni was found by a Dutch film crew

„Sunt fericită, am tot ce am nevoie aici. Oamenii sunt mai acceptabili [în subteran".

În ciuda greutăților, aceștia au construit o comunitate subterană foarte unită, incluzând muncitori cu normă întreagă, cerșetori și escroci.

Jenni a spus: "Îmi place că aceste greutăți creează camaraderie. Simt că îți faci mai mulți prieteni adevărați."

Cu toate acestea, nu este un paradis, deoarece cei care trăiesc în tuneluri au fost martorii unor priveliști îngrozitoare, inclusiv atacuri macabre și chiar crime cu sânge rece, potrivit Mirror.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te