Un român care și-a sedus cumnată mai tânără, urmărit în toată Europa și ucis de socrul său la Paris

DE Daniel Toșa | 27.01.2023 - 15:38
Un român care și-a sedus cumnată mai tânără, urmărit în toată Europa și ucis de socrul său la Paris - FOTO: Profimedia

Un român de 66 de ani este acuzat de crimă în Franța după ce și-a ucis ginerele, tot un român în 2020. Cazul a stârnit interesul presei din Hexagon din cauza poveștii ca-n filme din spatele crimei odioase.

SHARE

Bărbatul acuzat de crimă a declarat că, în realitate, totul a fost un accident și că a vrut să își salveze fiica din mâinile unui bărbat care îi făcea rău.

Aparent, suspectul de crimă s-a lansat într-o adevărată vânătoare de oameni prin Europa în căutarea ginerelui, pe care îl considera periculos.

Crima a avut loc pe 24 iunie 2020, în fața unui restaurant de pe rue d'Abbeville, în arondismentul 10 din Paris. Suspectul Dorian B. - un nume conspirativ inventat de anchetatorii francezi - purtând o mască chirurgicală, o șapcă și ochelari de soare, s-a apropiat de ginerele său Marius B. care stătea în casă împreună cu soția sa de 18 ani, care este și fiica lui Dorian B.. Cei doi bărbați s-au luptat, iar Dorin și-a înjunghiat ginerele în gât cu un cuțit pe care îl avea asupra sa. După crimă, el și-a dat jos masca și ochelarii pentru a-i arăta agresorului cine este, potrivit actu.fr.

Cum se apără socrul ucigaș?

Citește și: VIDEO Ucraina vrea acum și avioane F-16. Lockheed Martin, gata să-și mărească producția

Criminalul a fost arestat în Marea Britanie câteva zile mai târziu. Adus în Franța, el a declarat că a vrut să-și înjunghie ginerele în picior pentru a-i putea lua fiica de lângă el.

 El a mai spus poliției că ginerele său era dependent de droguri, că și-a lovit fiica și că avea de gând să o forțeze să se prostitueze.

Droguri și prostituție

Toată povestea a început cu câțiva ani mai devreme, când Marius B. s-a căsătorit cu fiica cea mare a lui Dorian.

Se pare că, în timpul căsătoriei, Marius a început să consume droguri și era adesea violent cu soția sa. În cele din urmă, cei doi au divorțat, dar Marius a sedus-o pe sora mai mică a fostei sale soții și au început o relație. La acea vreme, întreaga familie locuia în Marea Britanie.

Citește și: VIDEO SUA trimit în Ucraina tancul digital M1A2 Abrams, ultima generaţie, upgrade semnificativ

Dar Marius și-a luat noua parteneră și au plecat în Belgia. Dorian a plecat în căutarea lor și i-a găsit în Bruxelles. Atunci a izbucnit o bătaie, Dorian și-a lovit fiica și a fost arestat, dar eliberat la scurt timp după aceea.

S-a întors în Marea Britanie și, după un timp, a aflat de la un prieten că fiica sa, care se afla deja la Paris, a fost bătută de Marius și că acesta urma să o "vândă albanezilor" pentru prostituție.

"Mi-a fost teamă că o va ucide"

Dorian B. a călătorit la Paris pentru a-și salva fiica. "Mi-a fost teamă că o va ucide și apoi mi-am spus că îmi va părea rău dacă nu mă duc', a declarat suspectul anchetatorilor.

Odată ajuns în capitala Franței, Dorian B. a mers și la ambasada României pentru a cere ajutor în găsirea fiicei sale, spune el. Dar prietenul său i-a arătat zona în care locuiau Marius și soția sa, și exact acolo i-a găsit în ziua crimei.

Dorian B. a spus că inițial i-a urmărit pe cei doi și a încercat să sune la poliție, dar ulterior a decis să acționeze pe cont propriu.

Procesul împotriva lui Dorian B. se desfășoară până la 27 ianuarie 2023.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te