Predicțiile lui Nostradamus pentru 2022: Foamete, Musk, conflict nuclear, criptomonede

DE Elena Andrei | Actualizat: 27.12.2021 - 21:01
Predicții lui Nostradamus pentru 2022/foto: nyp

Astrologul Reda Wigle de la The New York Post a interpretat „predicțiile poetice” ale lui Nostradamus pentru anul 2022.

SHARE

„Asrologul ciumei” și-a publicat faimoasa carte „Les Prophéties” în 1555. Plină de predicții poetice, acestea au fost interpretate că au prevestit războaie, dezastre naturale, asasinate, atacuri nucleare și revoluții.

Inspirat de textele biblice și de propria sa traumă din timpul ciumei, profețiile sale abundă de cuvinte precum ciumă, foamete, sânge, tristețe și foc, ce pot fi „adaptate” la evenimente moderne.

Iată ce a „prognozat” Nostradamus pentru anul 2022, în interpretarea Astrologul Reda Wigle.

Nostradamus a prezis că inflația și foametea vor fi la cote mari în „2K22”, scriind: „Prețul atât de mare al grâului/Omul este agitat/Semenul său să mănânce în disperarea lui”.

Cu inflația din SUA cea mai mare din aproape patru decenii, avertismentul lui Nostradamus privind foametea nu are decât să fie corect.


Nostradamus a scris: „Luna în plină noapte peste muntele înalt /Noul înțelept cu creier singuratic o vede /Ucenicii săi invitați să fie nemuritori/Ochi spre sud. Mâinile în sân, trupurile în foc.”

Elon Musk, Persoana Anului de la Time Magazine, poate fi „creierul singuratic” care și-a mutat sediul la sud, în Austin, Texas. Printre alte proiecte științifice futuriste, de explorare a Cosmosului, Musk s-a apucat și să construiască roboți nemuritori, ucenici nelipsiți pentru obiectivele sale.

 

Citește și

Moscova acuză Occidentul că vrea să provoace „un mic război” în Ucraina pentru a da vina pe Rusia

Ce arme cumpără România: drone, blindate, avioane și sisteme de război electronic

 


Predicțiile lui Nostradamus sunt legate și de un eveniment nuclear, „măcar” o explozie nucleară ce va declanșa schimbări climatice severe.

„Timp de 40 de ani curcubeul nu se va vedea/Timp de 40 de ani se va vedea în fiecare zi/Pământul uscat, ce va crește mai uscat/Și vor fi inundații mari cum nu s-au mai văzut”.

Judecând după seceta istorică din această vară și condițiile dureroase de aride din Chile, pedeapsa ar putea fi deja asupra oamenilor și fără o explozie nucleară, scrie NYP.

Dar dacă se mai adaugă și „predicțiile” analiștilor moderni despre pericolul nuclear iranian și din Coreea de Nord, n-ar fi exclus să apară și un conflict nuclear.


Potrivit astrologului Reda Wigle, de la NYP, Nostradamus ar fi prevăzut pentru 2022 creșterea criptomonedei: „Copiile de aur și argint s-au umflat/Care după furt au fost aruncate în lac/La descoperirea că totul este epuizat și risipit de datorie/Toate scripturile și obligațiunile vor fi șterse.”

Aurul este în prezent în creștere și un grup de ingineri și directori din Silicone Valley își părăsesc pozițiile la nivel înalt pentru a-și uni forțele cu startup-urile cripto.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te