Panică într-un avion. Un pasager a vrut să deschidă ușa de urgență în zbor. Amenința cu lingurița

DE Daniel Toșa | Actualizat: 07.03.2023 - 09:03
Panică într-un avion. Un pasager a vrut să deschidă ușa de urgență în zbor. Amenința cu lingurița - FOTO: Profimedia Images

Panică într-un avion. Un pasager a vrut să deschidă ușa de urgență în zbor și apoi ar fi încercat să înjunghie un însoţitor de bord cu o lingură în timpul unui zbor de la Los Angeles către Boston.

SHARE

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, se afla duminică la bordul unui zbor al companiei United Airlines de la Los Angeles la Boston. Cu 45 de minute înainte de aterizare, el a umblat la uşa pentru ieşirea de urgenţă care se află în zona ce desparte clasa întâi de clasa economică.

Echipajul a primit o alarmă că uşa respectivă este dezactivată.

Panică într-un avion. Un pasager a vrut să deschidă ușa de urgență în zbor. Amenința cu lingurița

Un însoţitor de bord a constatat că mânerul de blocare a uşii fusese mutat din poziţie standard, iar maneta de armare a glisierei de urgenţă fusese mutată în poziţia "dezarmat".

După ce uşa a fost resigilată, o însoţitoare de bord le-a spus colegilor săi că l-a văzut pe bărbat lângă uşă şi crede că el a umblat la uşă.

Citește și: UE vrea să cumpere la comun muniție în valoare de 1 miliard € pentru Ucraina. Banii, din contribuții

Un însoţitor de bord a mers atunci la el pentru a-l confrunta cu faptele, iar acestea i-ar fi răspuns întrebând dacă există camere de luat vederi care să arate că a făcut acest lucru.

Însoţitorii de zbor i-au spus căpitanului avionului că trebuie să aterizeze cât mai repede posibil considerând că Torres reprezintă o ameninţare la adresa siguranţei zborului.

Citește și: EXCLUSIV Apele Române au măsurat debitele pe Chilia și Bîstroe: „Nu sunt modificări semnificative”

A transformat o lingură într-o armă albă

La scurt timp după aceea, bărbatul a devenit agresiv și s-a apropiat de aceeaşi uşă, în timp ce doi însoţitori de bord se aflau în apropierea acesteia. El s-a năpustit şi l-a lovit pe un însoţitor de bord în gât de trei ori cu o lingură de metal pe care o rupsese intenţionat în baie, ca să o transforme într-un fel de armă, potrivit news.ro.

În cele din urmă, ceilalţi pasagerii au intervenit şi Torres a fost imobilizat cu ajutorul altor membri ai echipajului de zbor. El a fost luat în custodie după ce avionul a ajuns la Aeroportul Internaţional Logan din Boston.

Bărbatul a fost acuzat de intervenţie asupra membrilor echipajului de zbor şi însoţitorilor de bord făcând uz de armă periculoasă, potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii SUA din Massachusetts, precizează CBS News.

Pentru fapta sa riscă o pedeapsă maximă cu închisoarea pe viaţă, dacă va fi condamnat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te