Andrew Tate, arestat în România, noi acuzații. Prin ce experiențe traumatizante au trecut femeile

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 09.09.2024 - 08:27
Noi acuzații ale victimelor fraților Tate. Prin ce experiențe traumatizante au trecut femeile foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)
Noi acuzații ale victimelor fraților Tate. Prin ce experiențe traumatizante au trecut femeile foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

Două femei din Marea Britanie care spun că au fost violate şi strangulate de controversatul influencer social media Andrew Tate au vorbit cu jurnaliştii BBC despre experienţele lor, în timp ce o altă femeie a susţinut, pentru prima dată, că a fost violată de fratele mai mic.

SHARE

Fraţii Tate, în vârstă de 37 şi 36 de ani, sunt acuzaţi în prezent în România de trafic de persoane şi constituirea unui grup organizat pentru exploatarea sexuală a femeilor. Andrew Tate este, de asemenea, acuzat de viol. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi ar putea fi închişi pentru mai mult de 10 ani. Aceştia neagă ferm acuzaţiile care le sunt aduse.

Andrew Tate, arestat în România, noi acuzații. Prin ce experiențe traumatizante au trecut femeile

Andrew Tate se află în prezent în arest la domiciliu în România. În plus faţă de acuzaţiile cu care se confruntă deja, procurorii iau în considerare noi acuzaţii împotriva sa, inclusiv întreţinerea de relaţii sexuale cu un minor şi trafic de persoane minore. Ambii fraţi sunt, de asemenea, cercetaţi pentru traficarea altor 34 de femei.

Acum, două femei britanice care nu sunt implicate în cazul din România împotriva fraţilor Tate au oferit BBC relatări detaliate împotriva lui Andrew Tate despre presupuse violuri şi violenţe sexuale.

Acuzaţiile datează de cel puţin 10 ani, de pe vremea când Andrew Tate locuia în Luton. O altă femeie britanică a făcut o nouă acuzaţie, de viol, împotriva lui Tristan Tate, afirmând că acesta a strangulat-o.

Citește și: Cazul Tate:Sechestrul pe bunurile fraților, extins de DIICOT.Sunt bunuri în valoare de milioane de €

Anna (nume fictiv) a ieşit cu Andrew Tate în Luton în 2013. După câteva întâlniri, ea spune că s-a dus la el acasă. „A început să mă sărute şi s-a uitat în tavan şi a spus: Mă întreb dacă ar trebui să te violez sau nu.

Din senin, m-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare”, a povestit Anna, adăugând că apoi a violat-o. Ea spune că, după atac, Tate i-a trimis mesaje text tulburătoare şi mesaje vocale despre viol şi violenţă sexuală.

Povestea uneia dintre victime

O altă femeie, numită fictiv Sienna, a descris o poveste similară. Ea spune că l-a întâlnit pentru prima dată pe Andrew Tate în urmă cu un deceniu în Luton: „Ne-am înţeles foarte bine şi am băut câteva pahare”. Ea spune că au avut ceea ce ea descrie ca fiind „o aventură standard de o noapte”.

Câteva luni mai târziu, Sienna spune că l-a întâlnit din nou pe Tate, dar de data aceasta, el a atacat-o.

 „Am mers în dormitorul meu şi am început să facem sex. Atunci şi-a pus mâinile în jurul gâtului meu”, a povestit ea. Sienna spune că s-a zbătut încercând să respire şi apoi şi-a pierdut cunoştinţa.

Citește și: Dosarul fraților Tate. Andrew, plasat în arest la domiciliu, Tristan, eliberat sub control judiciar

Când şi-a revenit, spune că el încă făcea sex cu ea. „Eram absolut îngrozită. Îmi amintesc doar că gâfâiam după aer. A fost un viol”, a declarat ea.

Dimineaţă, avea un ochi injectat de sânge. „Albul ochilor mi se înroşise complet - se pare că este destul de comun în cazurile de abuz domestic în care a existat strangulare”, a menţionat ea.

Un prieten al ei a confirmat pentru BBC că ea i-a povestit despre incident la momentul respectiv. De asemenea, el spune că i-a văzut ochiul înroşit. Sienna nu a mers la poliţie şi spune că regretă acest lucru.

Emisiunea BBC Panorama a discutat cu cinci femei din Marea Britanie care spun că au fost strangulate de Andrew Tate în timpul actului sexual.

Când a fost intervievat de BBC în iunie anul trecut, acesta a negat că ar fi strangulat vreodată sau că ar fi făcut sex cu o femeie fără consimţământul ei.

„Ştiu că nu am rănit niciodată pe nimeni. Nu este în natura mea să rănesc oamenii”, a spus el.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te