Ionel este primul român care va concura la concursul de Mister Italia. A primit critici naționaliste

DE Alexandra Lupascu | 26.08.2023 - 11:20
Ionel este primul român care va concura la concursul de Mister Italia. A primit critici naționaliste Foto: Corriere della Sera

Vasile Ionel Timiș, un român care locuiește în localitatea Cles (provincia Trento) este unul dintre cei nouăzeci și cinci de prefinaliști ai concursului Mister Italia, care a lansat de-a lungul anilor atâtea vedete în lumea showbiz-ului.

SHARE

Vasile Ionel Timiș, un român care locuiește în localitatea Cles (provincia Trento) este unul dintre cei nouăzeci și cinci de prefinaliști ai concursului Mister Italia, care a lansat de-a lungul anilor atâtea vedete în lumea showbiz-ului.

Tânărul de 24 de ani, cu o mare pasiune pentru sport și culturism, a acordat un interviu publicației citate. El spune că este prima dată când participă la o astfel de competiție.

"Am ajuns în Italia în 2002, când aveam patru ani.  Am locuit în Cagnò, apoi din Lombardia am ajuns în Trentino, mai întâi în Revò și apoi în Romallo, conform știridiaspora.ro

În Cles, unde locuiesc de zece ani, îmi place foarte mult. Zona este foarte frumoasă", își începe povestea Vasile Ionel Timiș.

Cel mai mare vis

"Întotdeauna a fost o mare dorință a mea să particip la un reality-show, dar nu s-am concretizat niciodată.

La un moment dat, m-am întrebat cum aș putea să ajung acolo și mi-am dat un răspuns: trebuia să încep de jos. 

Așa că, atunci când s-a ivit ocazia de a participa la Mister Italia, am decis să mă înscriu.

Nu am mai amânat și am făcut-o imediat, în timpul unei pauze de prânz, la începutul lunii februarie. Am trecut de casting, acum vom vedea dacă voi ajunge în finală", spune tânărul.

Ionel spune că a primit și critici din cauza originilor sale

"Părinții mei m-au susținut încă de la început: mama, în special, mi-a spus mereu: 'Ești un băiat arătos, te pricepi și la social media, așa că găsește o modalitate de a te face remarcat'.

Prietenii mei, pe de altă parte, la început au luat-o în râs, niște tachinări binevoitoare, apoi, când au vorbit despre mine la televizor, au venit complimentele și, după primele rezultate, au început să mă încurajeze.

Din păcate, nu au lipsit criticile, de genul "dar nu este din Trentino", din cauza originilor mele românești, dar am ținut cont de ele și am mers mai departe înainte", mai spune românul.

El a explicat pe scurt și ce face pentru a se menține în formă și cât timp dedică pentru a avea grijă de corpul său.

Citește și: https://newsweek.ro/timp-liber/o-fosta-miss-romania-lovita-de-fostul-sot-l-a-iertat-pentru-ca-i-a-oferit-cel-mai-frumos-cadou

"Îmi place foarte mult să fac exerciții fizice, mă antrenez din 2017, de patru ori pe săptămână timp de câteva ore sau cam așa ceva și încerc să mănânc sănătos.

Prețuiesc sfaturile unui antrenor personal, pentru că sunt pasionată de culturism.

Bineînțeles, pentru că pentru mine imaginea pe care o dai este fundamentală.

Îmi place să mă tratez bine, așa că folosesc creme, mă duc la coafor la fiecare două/trei săptămâni, vara îmi place să mă bronzez.

Și am fost mereu așa, sunt o persoană căreia îi place să aibă grijă de corpul și de imaginea sa dintotdeauna", explică Ionel.

Românul lucrează la o companie de echipamente industriale

Vasile Ionel Timiș lucrează prezent la o firmă de echipamente industriale.

"Lucrez la Ebara (companie de echipamente industriale, n.r.) și îmi place foarte mult, pentru că este o fabrică unde se câștigă bani buni, atât de mulți încât, la vârsta mea tânără, am reușit deja să îmi cumpăr o casă.

Citește și: https://newsweek.ro/timp-liber/foto-motivul-pentru-care-miss-universe-nu-s-a-spalat-cateva-saptamani-nu-aratam-bine-pe-scena

Totuși, fiind tânăr, cu siguranță nu vreau să exclud în viitor nicio cale.

Am urmat doi ani la liceul agricol, apoi am trecut la școala profesională mecanică ENAIP din Cles, iar cu ajutorul stagiului de practică am obținut actualul loc de muncă", mai spune tânărul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te