FOTO Filipineza crescută în sărăcie, milionară în SUA. Câștiga 180.000 de dolari pe noapte în Vegas

DE Daniel Toșa | 04.11.2022 - 15:06
Filipineza crescută în sărăcie, milionară în SUA. Câștigă 180.000 de dolari pe noapte în Vegas - FOTO: Instagram/CjMiles

CJ Miles a crescut în sărăcie în Filipine înainte de a se muta în SUA, unde a lucrat ca stripteuză în Las Vegas. Un client i-a plătit chiar și 180.000 de dolari pentru o noapte de dragoste. Acum tânăra câștigă o avere din OnlyFans.

SHARE

O fostă stripteuză din Las Vegas a dezvăluit tot ce a trăit în Orașul Păcatelor. CJ Miles obișnuia să încaseze o avere absolută atunci când lucra în turele de noapte în clubul de noapte Spearmint Rhino.

Timp de 12 ani, fosta dansatoare a avut o carieră profitabilă în care înveselea milionari toată noaptea.

Dar lucrurile nu au fost întotdeauna atât de ușoare pentru CJ, care a crescut în sărăcie în Filipine. Acum, milionara trăiește viața de lux în Miami, SUA, după ce a urcat de la bară la un Penthouse Pet. Ea câștigă o avere pe modelul OnlyFans, unde încasează 180.000 de lire sterline pe lună.

Ea a spus: "Să fii stripteuză în Vegas nu este ca și cum ai fi stripteuză oriunde altundeva. Eram cunoscută ca un "înger al nopții"."

Citește și: VIDEO Efectul crizei: s-au înmulțit infracțiunile de cămătărie, înșelăciune, fals și spălare de bani

Tura lui CJ era, de obicei, de la 19:00 la 9:00, dar arma ei secretă era "să fie mică și să aibă o etică puternică a muncii".

Ea a recunoscut: "Bărbați, inclusiv celebrități de primă mână și miliardari, mă invitau în mod constant la hotelurile lor.

A cumpărat familiei sale din Filipine o casă de 180.000 de dolari

Deși nu era neobișnuit să faci bani mulți într-o noapte, chiar și CJ a fost uimită când un băiat i-a făcut cadou 180.000 de dolari.

Ea a adăugat: "Am folosit banii pentru a cumpăra familiei mele o casă în Filipine. Am crescut fără nimic, așa că m-am simțit extraordinar să pot face asta.

Citește și: VIDEO Adrian Zuckerman, fost ambasador SUA, despre Schengen: „Olandezii ar trebui să fie rușinați”

"Nu l-am mai văzut niciodată. Nici măcar nu-i știu numele și și-a schimbat numărul de telefon. Mi-aș fi dorit să îl mai cunosc pentru a-i mulțumi."

CJ Miles este inginer în informatică

CJ, care are o diplomă în inginerie informatică, a ajuns în Vegas în 2006 și și-a petrecut "fiecare zi dezbrăcată" timp de 14 ani.

Modelul a spus: "M-am gândit: 'Nu pot face asta, am terminat facultatea și acesta este primul meu loc de muncă în SUA. Pentru ce am terminat școala?".

Pandemia de Covid-19 i-a "deschis porțile" spre OnlyFans

Dar, cum multe cluburi s-au închis în timpul pandemiei, CJ a decis să se alăture OnlyFans când veniturile ei s-au epuizat.

În prezent, ea câștigă 180.000 de lire sterline pe lună pe site, ceea ce a determinat-o să renunțe complet la striptease.

CJ a adăugat: "Îmi place să mă dezbrac, așa că aceasta este într-adevăr slujba ideală pentru mine. Nu m-aș mai întoarce la a fi stripteuză cu normă întreagă acum.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te