Fetița de 14 ani care a plecat în aventura poveștilor din cărți. A parcurs 800 de km cu 200 de lei

DE Daniel Toșa | Actualizat: 06.03.2023 - 10:26
Fetița de 14 ani care a plecat în aventura poveștilor din cărți. A parcurs 800 de km cu 200 de lei - Foto: Profimedia Images

Fetița de 14 ani care a plecat în aventura poveștilor din cărți. A parcurs 800 de km cu 200 de lei. O fetiță de 14 din județul Tulcea a plecat în aventura vieții ei înspirată de cărțile de ficțiune „Pisicile Războinice”. Problema a fost că părinții nu au știut de planul ei.

SHARE

Fetița de 14 ani care a plecat în aventura poveștilor din cărți. A parcurs 800 de km cu 200 de lei. O fetiță din localitatea Mahmudia, județul Tulcea și-a terifiat familia după ce la 14 ani a pus în aplicare aventura inspirată din cărțile de ficțiune pentru copii „Pisicile Războinice!” care urmăresc patru clanuri de pisici sălbatice ce conviețuiesc departe de oameni.

Fetița de 14 ani care a plecat în aventura poveștilor din cărți. A parcurs 800 de km cu 200 de lei

Fetița a lăsat în o scrisoare acasă prin care voia să transmită părinților că de patru luni plănuiește această expediție. Mai mult copila s-a pus și pe strâns bani. A reusit să adune suma de 200 de lei în pușculița ei.

Ea voia să urmeze destinul unui personaj din cărțile ei preferate, „Pisicile Războinice”.

Citește și: VIDEO Protestele din Moldova, alimentate din miliardul de dolari furat de Ilan Șor din bănci

„Ne-a întrecut toate așteptările, ce sa va spun... .Am vrut sa știm ca e bine și atât, de restu nu ne interesează. Acum nu putem sa tragem o concluzie pana nu vedem ce și cum a fost.”, a declarat tatăl fetei.

„Toate emoțiile și aventurile personajului le a preluat ca fiind propria experiența. A reacționat ca și cum ar fi experiența sa personală. Probabil ca in viața reala i-a lipsit acest spirit de aventura pe care a dorit sa l trăiască pe propria piele.”, a transmis Elena Stambuli- psiholog.

Citește și: VIDEO Ambulanțe destinate Ucrainei au fost incendiate în Polonia. Autorul, reținut

Fetița de 14 ani, dispărută din Tulcea și găsită în gara din Timișoara

Fetița în vârstă de 14 ani, care a dispărut din județul Tulcea în noaptea de marți spre miercuri, a fost găsită duminică dimineață în gara Timișoara Nord. 

Peste 100 de poliţişti, pompieri, jandarmi, dar şi voluntari au căutat-o pe fata de 14 ani prin pădure inclusiv cu câini de urmă și cu o dronă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis că în urma activităţilor desfăşurate la nivel naţionale, Denisa Gabriela Coadă, în vârstă de 14 ani, din Mahmudia, a fost găsită, duminică, în jurul orei 6.15, în gara Timişoara Nord. 

Autoritățile au stabilit că fetița nu a fost victima vreunei infracțiuni.

„Adolescenta a fost găsită cu sprijinul poliţiştilor din Timişoara, urmând să fie condusă la un centru de  primire D.G.A.S.P.C. Timişoara. Din primele discuţii purtate cu aceasta nu au rezultat indicii că ar fi fost victima vreunei infracţiuni”, a anunţat IPJ Tulcea, potrivit știridiaspora.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te