VIDEO Cum arată acum cei doi bandiți din „Singur acasă”? Iată 5 lucruri adevărate de care nu știai!

DE Daniel Toșa | Actualizat: 27.12.2022 - 15:26

Serialul fenomen „Singur Acasă” ce îl are ca protagonist pe Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin, Harry și Marv, cei doi hoți strâng anual milioane de telespectatori români în fața televizoarelor. Am putea spune că a devenit chiar o tradiție de Crăciun.

SHARE

Odată cu difuzarea filmului, lumea nu l-a revăzut doar pe Kevin McCallister (Macaulay Culkin), ci au fost readuși în fața telespectatorilor și Harry și Marv, cei doi hoți din „Singur acasă”. Însă cine știe cum mai arată ei în prezent?

Interpretați de Joe Pesci și Daniel Stern, cei doi hoți din „Singur acasă” au ajuns la vârsta de 79, respectiv 65 de ani. Și sunt de nerecunoscut!

Cele mai noi fotografii în care apar Joe Pesci și Daniel Stern au fost realizate în lunile octombrie și noiembrie ale anului 2022, și au fost publicate de Profimedia Images.

La începutul anilor '90, Macaulay Culkin (42 de ani) a fost una dintre cele mai mari vedete de pe planetă. Copilul-minune a devenit faimos la fragedă vârstă de 10 ani, jucând într-o serie de filme de succes care i-au adus statutul de superstar aproape peste noapte.

Culkin a jucat în „Singur acasă” și a apărut apoi într-o serie de alte filme de la începutul anilor ’90, inclusiv în My Girl, The Good Son, Richie Rich și o versiune cinematografică a baletului de Crăciun, Spărgătorul de nuci. Dar la împlinirea vârstei de 14 ani, actorul copilul-minune a anunțat că s-a săturat de viața în lumea filmelor.

5 lucruri mai puțin știute despre „Singur acasă 2: Pierdut în New York”

 - Joe Pesci a suferit arsuri grave în vârful capului în timp ce filma una dintre cele două scene în care pălăria lui Harry este incendiată.

 - Marv a suferit în mod real în film. În timp ce filma rolul nefericitului Marv Murchins, Stern a înțeles un lucru bine: "Nu lucra niciodată cu copii sau animale", când a îndurat trauma unui porumbel care a zburat direct în gura lui. Alături de Pesci, actorul s-a trezit acoperit din cap până în picioare cu semințe de pasăre înainte ca sute de creaturi dresate să fie lăsate libere pentru atacul hilar. Dar o anumită pasăre s-a îndreptat spre Stern, sugerând că țipătul de fetiță al lui Marv a fost cât se poate de real. 

- Donald Trump și-a făcut loc în film „prin intimidare”. Regizorul Christopher Columbus a dezvăluit că a fost, în esență, obligat să îi ofere fostului președinte american un rol episodic în schimbul folosirii hotelului Plaza.

- Magazinul de jucării Duncan's Toy Chest nu există. magazinul magic de jucării în care Kevin primește în dar o pereche de porumbei-țestoase din ceramică (exact ceea ce își dorește orice copil, evident) și pe care îl salvează de la un jaf al Banditului Umed nu există în viața reală. Duncan's Toy Chest (care a fost numit în onoarea lui Duncan Henderson, producătorul executiv al filmului) era unul complet fictiv, bazat pe magazinul emblematic al F.A.O. Schwarz din Manhattan. Fotografiile din exterior au fost făcute în fața clădirii Rookery Building din Chicago, aceeași proprietate folosită și în filmul The Untouchables ca sediu al agentului Eliot Ness, interpretat de Kevin Costner în filmul Prohibition. 

- Poți intra în pielea lui Kevin McCallister. Numărul 1-800-759-3000 folosit pentru The Plaza Hotel în film era același și în viața reală. Așa că, pentru a profita de toți cei interesați care îl sunau, unitatea a început să ofere o experiență Home Alone. Fanii cu bani de genul McCallister mai pot rezerva o cameră asemănătoare cu cea a lui Kevin din film, dotată cu "unul dintre acele frigidere mici pe care trebuie să le deschizi cu o cheie"; pot face un tur al unora dintre locațiile filmului, inclusiv Rockefeller Center, Empire State Building și Radio City Music Hall într-o limuzină și se pot bucura de raiul alimentar suprem al tânărului răutăcios, o pizza mare cu brânză. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te