Cine sunt strămoşii marelui actor Russell Crowe, arbore genealogic ca un film de aventuri

DE Florin Budescu | Actualizat: 05.01.2024 - 10:07
Cine sunt strămoşii marelui actor Russell Crowe - Foto: Profimedia Images

Cine sunt strămoşii marelui actor Russell Crowe, arbore genealogic ca un film de aventuri. Actorul a apărut în câteva proiecte filmice istorice de anvergură, dar acum spune că are o legătură personală.

SHARE

Cine sunt strămoşii marelui actor Russell Crowe, arbore genealogic ca un film de aventuri. Actorul a apărut în câteva proiecte filmice istorice de anvergură, dar acum spune că are o legătură personală, cu o poveste reală a sa.

Crowe a împărtăşit pe X că este urmaşul lui Simon Fraser, care a fost al 11-lea Lord Lovat, un iacobit scoţian.

Cine sunt strămoşii marelui actor Russell Crowe

Crowe a declarat pe X: "De ceva vreme, sunt în căutarea strămoşilor mei italieni. Poveştile folclorice de familie şi greşelile de ortografie m-au făcut să călătoresc pe o serie de piste greşite".

"Se pare că stră-stră-străbunicul meu, din partea mamei mele, care a călătorit în NZ în 1864, a fost Luigi Ghezzi. Născut în 1829, în Ascoli Piceno.

Marche, fiul lui Augestine şi Annunziata, născută în Parma. Luigi a lucrat în Argentina, a luat un vapor spre India, a naufragiat şi a ajuns în Cape Town.

Citeşte şi: Russell Crowe ar putea renunţa la filme. „Stai în fața oglinzii și-ţi zici: «Cine naiba este ăsta?»"

Acolo a cunoscut-o şi s-a căsătorit cu Mary Ann Curtain şi au emigrat în Noua Zeelandă. Fascinant".

Potrivit câştigătorului premiului Oscar, el este înrudit cu Fraser, prin bunica sa paternă, iar moartea bărbatului - prin decapitare în Turnul Londrei în 1747 - "a dat naştere chiar şi unei expresii", conform News.ro.

Russell Crowe este un mare actor, care a jucat în filme importante ale timpului nostru. A fost protagonistul din "The Insider", alături de Al Pacino. Este neo-zeelandez şi s-a născut în Wellington. A fost protagonistul din producţii filmice ca Les Misérables, Gladiator, A Beautiful Mind, L.A. Confidential, ori The Sum Of Us.

Citeşte şi: VIDEO A murit David Crosby, odinioară dat afară din The Byrds, pentru remarci politice pe scenă

"Se pare că au instalat standuri temporare, pentru ca nobilimea să îl privească cum moare", a scris Crowe, într-o postare ulterioară. "Una dintre aceste tribune s-a prăbuşit, ceea ce a dus la moartea a 9 spectatori.

Faptul că i s-a spus acest lucru chiar înainte de a fi condamnat la moarte l-a făcut să râdă. El încă râdea când lama i-a lovit gâtul, "râzând în hohote". Fascinant".

"Căutaţi-l. Este un personaj deosebit. Old Fox, aşa cum obişnuiau să-l numească", a scris Crowe. "Se pare că metodele sale machiavelice l-au ajuns din urmă, la vârsta de 80 de ani, şi are dreptul la infamie, ca fiind ultimul om căruia i s-a tăiat capul, de pe trupul său viu, în Turnul Londrei".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te