FOTO Cine este femeia care nu l-a părăsit pe Bruce Willis în cea mai grea luptă a vieții sale

DE Florin Budescu | Actualizat: 20.06.2023 - 19:40
Cine este soția lui Bruce Willis, Emma Heming - Foto: Profimedia Images
Cine este soția lui Bruce Willis, Emma Heming - Foto: Profimedia Images
Cine este soția lui Bruce Willis, Emma Heming - Foto: Profimedia Images

Cariera de modeling a Emmei Heming Willis a intrat în ascensiune, după ce a câștigat un concurs de modeling la Londra, „The British Elle Supermodel”, la începutul anilor 90. În următorii 15 ani, a defilat pe podiumuri din New York, Paris și Milano.

SHARE

A făcut-o pentru Karl Lagerfeld, Chanel, Valentino, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Emanuel Ungaro, Dior și Victoria's Secret.

Cine este soția lui Bruce Willis, Emma Heming

A fost și imaginea unei campanii Dior și a fost prezentată în reclame, pentru produsele de păr Clairol și Redken. Mai târziu, a început să lucreze ca actriță și a obținut un rol în filmul „Perfect Stranger”, alături de viitorul ei soț, în anul 2007.

În 2001, Heming Willis și-a început cariera de actor. A jucat roluri minore, în „Perfume” și „Entourage”, înainte de a obține un rol în „Perfect Stranger”, în care a fost alături de Bruce Willis și Halle Berry.

În anul 2013, a jucat alături de soțul ei, din nou, în „RED 2”. Cu toate acestea, l-a întâlnit prima dată pe Willis, la sală, în anul 2007.

Citeşte şi: Povestea lui Bruce Willis, actorul care nu își mai amintește că a fost cel mai greu de ucis

„În 2007, l-am întâlnit pe viitorul meu soț, Bruce, la sala de sport a antrenorului nostru comun”, a scris Heming Willis pe site-ul ei . Într-un interviu comun pentru People, în 2020, cuplul a discutat despre ziua în care s-au întâlnit.

„Când ne-am întâlnit prima dată, am fost surprinsă de cât de fermecător și amuzant era el – și extrem de frumos”, a declarat Heming Willis pentru revistă. "Acesta a fost primul meu gând despre tine", i-a spus ea lui Willis, iar acesta i-a răspuns:

„Eram deja îndrăgostit de ea”. Emma Heming și Bruce Willis s-au căsătorit în anul 2009.

Citeşte şi: FOTO Primele imagini cu Bruce Willis, după diagnosticul de demență. „Die Hard” a împlinit 68 de ani

Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu, în 2009, la casa lor comună din Turks & Caicos, potrivit site-ului Emmei. La cea de-a 13-a aniversare a nunții, Heming Willis a distribuit pe Instagram o fotografie cu cuplul, la nuntă, plângând în timp ce asculta discursurile celor dragi.

„Acum 13 ani, acele discursuri de nuntă ne-au emoţionat la maximum”, a scris ea. Bruce Willis a fost căsătorit cu Demi Moore din anul 1987, până în anul 2000. Cei doi sunt încă prieteni apropiați și se pare că s-au mai apropiat, de când Willis a fost diagnosticat cu demență, în martie 2022.

Cuplul are împreună două fiice, pe lângă cele trei fiice ale lui Willis, din căsătoria lui anterioară: pe Mabel Ray Willis, în vârstă de 11 ani, și Evelyn Penn Willis, în vârstă de 9 ani.

O sursă de inspiraţie

Pe site-ul ei, Heming Willis își descrie fiicele drept „o sursă de inspirație”. Willis are de asemenea trei fiice mai mari, pe Rumer Glenn, în vârstă de 34 de ani, pe Scout LaRue, în vârstă de 31 de ani, și Tallulah Belle, în vârstă de 29 de ani, cu fosta sa soție, Demi Moore.

Heming Willis are o relație bună cu Demi Moore și cu fiicele lor, împărtășind adesea actualizări pe Instagram, arătându-le petrecând timp împreună. Se pare că Willis este bucuros să fie tatăl a cinci fiice.

De Ziua Tatălui din anul 2021, Heming Willis a distribuit o fotografie pe Instagram, cu frazele următoare: „Răspunsul lui Bruce, când a fost întrebat dacă ar vrea să aibă un fiu?… Aș mai avea 5 fete chiar acum" La mulți ani de Ziua Tatălui. mândru #girldad."

Nu vrea băieţi

„Nu îmi pot imagina că pot să am cinci băieți”, a spus Bruce Willis, pentru People, în 2020. „Nu îmi pot imagina cum e să am un băiat”.

După ce a devenit mamă, Heming Willis a devenit ambasador pentru "Room to Grow", o organizație de caritate, care ajută copiii aflați în sărăcie, potrivit People. Cuplul a colaborat în afaceri și a dezvoltat împreună trei parfumuri, conform Insider

Cam în același timp, cei doi s-au căsătorit, soții Willis au început să colaboreze pentru a crea trei parfumuri, dintre care două au fost nominalizate la Premiile Duftstars.

Parfumul face aroma relaţiei

Primul lor parfum, „Bruce Willis”, a fost lansat în anul 2010 și nominalizat la un prestigios premiu german. Doi ani mai târziu, au creat un parfum pentru femei, „Lovingly”, care a fost „o declarație a iubirii lui [Bruce] față de soția sa” și „este destinat femeilor moderne, conștiente de stil, care radiază o anumită senzualitate”, potrivit Business Wire.

Ea și-a arătat sprijinul pentru soțul ei, când acesta a fost diagnosticat cu afazie, în anul 2022. În martie 2022, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, care are un impact negativ asupra funcției cognitive.

Pierderea vorbirii și dificultatea de a scrie și înțelege limbajul sunt două simptome ale afecțiunii, potrivit Insider. Una dintre fiicele sale, Rumer, a împărtășit actualizarea cu privire la sănătatea tatălui ei, într-o postare pe Instagram, și a spus că acesta se va îndepărta de meseria de actor. 

Punct de inflexiune

„Acesta este un moment cu adevărat provocator pentru familia noastră și suntem atât de apreciați pentru dragostea, compasiunea și sprijinul dumneavoastră continuu”, a scris ea lângă poză, într-o scrisoare semnată de întreaga familie a lui Willis.

Heming Willis și-a informat adepții despre starea înrăutățită a sănătăţii soțului ei, în februarie 2023, anunțând că acesta a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

Heming Willis și-a alertat adepții cu privire la diagnosticul actualizat al soțului ei, pe Instagram . „Familia noastră a vrut să înceapă prin a ne exprima cea mai profundă recunoștință pentru incredibila revărsare de dragoste, sprijin și povești minunate pe care le-am primit cu toții, de când am anunţat diagnosticul iniţial pentru Bruce”, a scris ea.

Diagnosticul clar

„De când am anunțat diagnosticul lui Bruce, de afazie, în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demența frontotemporală (cunoscută sub numele de DFT)”, a continuat ea.

„Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Acest lucru este dureros, dar este şi o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, a spus ea.

Ea continuă să ofere urmăritorilor ei de pe Instagram actualizări despre starea de sănătate a soțului ei, susținând în același timp cauzele care ajută la combaterea stării lui.

Activism

În martie 2023, Emma Heming a participat la Hope Rising Benefit, o strângere de fonduri realizată de Asociația pentru Degenerare Frontotemporală (AFTD), care ajută la combaterea demenței frontotemporale și oferă sprijin celor afectați de această afecțiune.

Pe 26 mai 2023, Heming Willis a distribuit o altă postare pe Instagram , exprimându-și dezamăgirea că studiile pentru un potențial tratament pentru demența frontotemporală au fost întrerupte.

„Ieri, am citit că Wave Life Sciences și-a încheiat studiul clinic care ar putea trata demența frontotemporală (FTD) și scleroza laterală amiotrofică (ALS.)”, a scris ea.

Se caută un tratament

„Nu sunt sigură că ne-ar fi putut ajuta, dar încă resimte asta ca pe un pumn în stomac”, a spus soţia lui Bruce Willis. Ea și-a îndemnat adepții să lupte pentru un tratament pentru starea soțului ei.

„Vă rugăm să păstrați acest impuls, să construiți pe baza învățăturilor / descoperirilor și să nu renunțați la această comunitate iubitoare”, a continuat ea.

„Familia noastră va continua să păstreze credința și să nu-și piardă niciodată speranța”. În onoarea celei mai recente aniversări de nuntă a cuplului, Heming Willis a discutat despre dificultățile de a fi îngrijitorul unui partener romantic. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te