Celine Dion, prima apariție după mai bine de 3 ani. Cum arată artista care suferă de o boală rară

DE Octavia Constantinescu | 05.11.2023 - 18:08
Celine Dion, prima apariție după mai bine de 3 ani. Cum arată artista care suferă de o boală rară - FOTO: NHL.com

Celine Dion a apărut în public pentru prima oară în ultimii 3 ani. Fanii artistei au avut parte de o surpriză frumoasă după ce au avut ocazia să o vadă pe îndrăgita cântăreață. Iată unde și-a făcut apariția.

SHARE

Cântăreața a apărut în public, zilele trecute, pentru prima oară în mai bine de 3 ani, iar fanii ei speră că această ieșire înseamnă că artista se simte mai bine. Celine Dion, care a mers la un meci de hochei din Las Vegas, suferă de o boală teribilă, cunoscută ca sindromul persoanei rigide.

Celine Dion, apariție în public după trei ani

Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată anul trecut cu o boală extrem de gravă. Artista are o tulburare neurologică care declanșează spasme musculare, care uneori pot deveni insuportabile. Recent, vedeta a avut prima apariție publică, după trei ani.

Celine Dion a participat la un meci de hochei din NHL, iar după ce s-a bucurat de meci a mers în vestiar pentru a-și saluta echipa din orașul natal. Cântăreața era îmbrăcată într-o ținută sport și s-a fotografiat cu cei prezenți.

Îmbrăcată sport, cu o geacă albă, fără mâneci, și cu părul strâns într-un coc, așa cum și-a obișnuit fanii, cântăreața a apărut ușor obosită, dar zâmbitoare. Mișcările ei și strângerile de mână au fost sigure și ferme, așa cum era în zilele ei bune.

Vicepreședinta comitetului de hochei din Montreal, pe numele ei Chantal Machabée, a postat pe pagina personală de Instagram o imagine în care apare alături de Celine Dion: „Mulțumim, Celine Dion, pentru generozitatea ta. Toată echipa a fost foarte fericită să te vadă alături de familia ta”, a scris Chantal Machabée.

Citește și: Celine Dion, de nerecunoscut. Are Sindromul Persoanei Rigide. „Devii statuie în propriul corp”

Celine Dion se bucură că este în viață

Vestea că Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală gravă i-a șocat pe fanii acesteia. De curând, sora ei, Claudette Dion a oferit câteva declarații și a vorbit despre starea de sănătate a celebrei artiste. 

De luni de zile, fanii starului internațional au fost în beznă. Céline Dion a părăsit forțat scena, afectată de o boală rară și gravă. Fanii ei au fost nevoiți să se mulțumească cu câteva publicații promoționale pe rețelele de socializare, cu informații incerte publicate de tabloide și cu rectificări emise de apropiați ai lui Céline.

Cea mai recentă vine de la sora ei mai mare, Claudette Dion.

"De ce se spune că este într-un scaun cu rotile? De ce se spune că a avut cancer?", a întrebat ea la Showbizz.net. Când distorsionează lucrurile, mă împiedică să fiu corectă și generoasă, pentru că mi-e teamă de ce vor face ei din acea știre. Mă face să mă simt inconfortabil".

Claudette continuă: "Nu este deloc deprimată, dimpotrivă, este foarte fericită că este în viață. Dar nu inventează povești ca să le pară rău oamenilor [...] Știu că a fost de câteva ori la Denver, pentru că acolo sunt cercetători foarte buni, iar eu îi țin pumnii. Asta e tot ce putem face. Spuneți-i cât de mult o iubim și îi urăm mult noroc. Asta e tot.” a transmis sora artistei.

Citește și: Nicolas Cage, devastat după moartea fostei soții, Lisa Marie Presley. „Lumina toată casa”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te