Tânără dispărută luni de zile, găsită îngropată în curtea vecinilor. Indiciul ce a rezolvat misterul

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 07.12.2023 - 17:08
Adolescentă dispărută luni de zile, găsită îngropată în curtea vecinei. Cum au identificat-o? - Foto: Digi 24

Adolescentă dispărută luni de zile, găsită îngropată în curtea vecinei. Cum au identificat-o și cine se află în spatele acestei dispariții? Iată ce s-a întâmplat de fapt.

SHARE

Adolescentă dispărută luni de zile, găsită îngropată în curtea vecinei. Cum au identificat-o și cine se află în spatele acestei dispariții? Iată ce s-a întâmplat de fapt.

Adolescentă dispărută, găsită îngropată în curtea vecină

Oja portocalie a ajutat anchetatorii să identifice o tânără dispărută de 17 ani ale cărei rămășițe au fost găsite marți în curtea casei vecinului ei din Indiana, au declarat autoritățile.

Familia lui Valerie Tindall a raportat dispariția ei pe 8 iunie, cu mai bine de cinci luni mai devreme,  a declarat Departamentul Șerifului din Rush County într-o postare pe Facebook.

Patrick Scott, în vârstă de 59 de ani, care locuiește în spatele familiei Tindall, a fost arestat și acuzat de crimă după ce a recunoscut că a ucis-o pe 7 iunie, potrivit unui raport penal de omucidere. Scott a fost, de asemenea, acuzat de obstrucționarea justiției și de furnizare de informații false unui ofițer de aplicare a legii, potrivit documentelor de acuzare.

Citește și: Fraudă de 15 mil. €, cu proiecte IT pe bani UE: 38 de percheziţii, în Bucureşti și alte trei orașe

Instanța a depus o pledoarie de nevinovăție în numele lui joi, arată înregistrările. CNN a contactat un apărător public al lui Scott, dar acesta nu a fost disponibil pentru comentarii.

Cum a ucis-o pe fata din vecini

Scott le-a spus detectivilor șerifului din regiunea Rush că a sugrumat-o pe Tindall cu o centură în casa lui, după o ceartă, potrivit raportului penal de omucidere. Scott deține o afacere de tuns iarba, iar Tindall lucra pentru el, se arată în raport.

Scott le-a spus detectivilor că a construit o cutie a doua zi și a pus cadavrul fetei în ea, după ce l-a înfășurat cu plastic negru și apoi a lipit-o, se arată în raport.

El a pus cutia într-o groapă din curtea sa, acoperind-o cu o lopată, se spune în raport.

Scott a informat inițial forțele de ordine și familia lui Tindall că nu a văzut-o și nici nu a lucrat pentru ea pe 7 iunie, potrivit raportului penal de omucidere .

Scott și soția sa au mers la reședința Tindall pe 7 iunie „în încercarea de a întreține” familia lui Valerie, potrivit raportului.

Cadavrul fetei a fost descoperit la începutul acestei săptămâni, după ce oficialii au executat un mandat de percheziție la casa lui Scott, se arată în raport.

Polițiștii au intrat la bănuieli

Când poliția a găsit rămășițele umane, a observat unghiile portocalii, care este culoarea lacului de unghii pe care fata o avea ultima oară pe o postare pe rețelele de socializare pe 7 iunie, se arată în raport.

Citește și: VIDEO Percheziții la Clanul Țaganu. Șapte interlopi, duși la audieri pentru infracțiuni grave

Scott fusese o persoană de interes la începutul anchetei, a spus biroul șerifului. Potrivit procesului verbal de omucidere penală, pe 11 octombrie, polițiștii au percheziționat proprietatea lui Scott cu câini, ceea ce a semnalat prezența rămășițelor umane într-un iaz din apropiere, dar nu au fost găsite rămășițe în iaz în urma cercetării.

Pe 12 octombrie, în timpul unei cercetări aeriene, se spune în raport, oficialii au observat mai multe zone de teren perturbat pe proprietatea lui Scott.

Luni au fost solicitate mandate de percheziție, iar cadavrul a fost găsit marți.

Cauza morții lui Tindall este încă în așteptarea rezultatelor toxicologie și a unui raport final al autopsiei, spun autoritățile.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te